Produktivnost i Microsoft zaduženja

Microsoft zaduženja je pristup produktivnosti koji se ne oslanja na stres u stalnom listu i konstantno prekidanja. Umesto toga, Microsoft zaduženja stvoren je da funkcioniše sa postojećim obrascima ponašanja da bi razvio još produktivnije navike. Ključ je moj dan. Kada otvarate moj dan po prvi put svakog dana, dočekuje vas novi prostor da biste dodali zadatke koje želite da postignete tog dana.
 
Studije pokazuju da se vrhunac kognitivne ispravnosti, ili dubokog vremena za razmiљljanje, javlja oko 2-4 sati nakon što je buрenje – savršeno vreme da se identifikuje i usredsredi na najvažnija zaduženja, kad god vam je jutro.   

Ako u toku dana otkrijete i odredite prioritete, imaćete jasan plan za ostatak dana. Samo dodajte najvažnije zadatke u „Moj dan“. Bez obzira na to šta iskrsne, možete da se vratite na organizovani pregled dnevnih ciljeva. Ostajete fokusirani i imate kontrolu dok prelazite sa zadatka na zadatak. 

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Budite korak ispred uz Microsoft 365

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×