Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Kreiranje zadatka

Zadatak možete da kreirate iz polja + Dodajte unos zadatka na bilo koju listu. Izaberite polje, otkucajte naslov zadatka i pritisnite stavku Vrati ili ENTER. Novi zadatak se potom dodaje na dno liste.  

Uređivanje zadatka

Da biste preimenovali zadatak, izaberite zadatak da biste otvorili prikaz detalja. Kada u prikazu detalja, možete da kliknete na dugme ili da dodirnete naslov zadatka. Kursor će se pojaviti u polju naslov zadatka i moći ćete da preimenujete ili uredite naslov. 

Brisanje zadatka

Da biste izbrisali zadatak, kliknite na ikonu korpe za otpatke u donjem desnom uglu zadatka. Ili, ako ste u postavkama uključili Kontekstualni meniji, možete da kliknete desnim tasterom miša i izaberete stavku Izbriši izabrani zadatak ako ste na radnoj površini. Na Android i iOS uređaju možete brzo da prevučete sa desne na stavku nalevo da biste ga izbrisali.

Brisanje više zadataka

Trenutno je najlakši način za masovno brisanje zadataka iz radne površine na Veb, Windows ili Mac aplikaciji.

Ako ste u operativnom sistemu Windows, prvo morate da se uverite da su u vašim postavkama uključeni Kontekstualni meniji. Pritisnite taster SHIFT da biste izabrali željene zadatke, a zatim kliknite desnim tasterom miša da biste pristupili kontekstualnom meniju i izaberite stavku Izbriši zadatke.

U filmovima se biraju dva dovršena zadatka. Okvir "Kontekstualni meni" je otvoren sa opcijom za brisanje izabranih zadataka

Dobijanje obaveštenja pre brisanja zadatka

Da biste se uverili da se nijedan od vaših zadataka ili lista ne briše slučajno, naše aplikacije za mobilne uređaje automatski traže potvrdu pre brisanja. Ovu funkciju možete uključiti ili isključiti u radnoj površini ili Veb aplikaciji. Da biste ga uključili, izaberite korisničko ime ili sliku profila, a zatim potvrdite izbor u polju za potvrdu pored stavke pre brisanja.     

Vraćanje izbrisanog zadatka u prethodno stanje

U programu Outlook možete da oporavite slučajno izbrisane zadatke zbog toga što se zadaci čuvaju u usluzi Exchange Online i prikazuju u i Outlook zadacima:  

  1. Prijavite se u Outlook na računaru pomoću istog Microsoft naloga koji koristite sa Microsoft To Do.

  2. Idite na listu fascikli e-pošte, a zatim izaberite stavku izbrisane stavke.

  3. Pronađite izbrisani zadatak, kliknite desnim tasterom miša na njega, a zatim izaberite stavku premesti > drugim fasciklama > zadacima.


    Izbrisani zadatak će se zatim pojaviti na ispravnoj listi.  

Snimak ekrana koji prikazuje meni „Oporavak izbrisanih stavki“

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×