Premium Outlook.com funkcija za Microsoft 365 pretplatnice

Premium Outlook.com funkcija za Microsoft 365 pretplatnice

Ostanite povezani i radite po rasporedu

Uz Outlook – organizator životnih obaveza – možete biti organizovani, raditi sve na vreme i profesionalno.

Nabavite Microsoft 365

Uživajte u napredjoj zaštiti od phishinga i malvera, bez reklama i drugih premium funkcija za Outlook.com nalog – u sklopu Microsoft 365 Family ili Microsoft 365 Personal pretplate.

  • Napredna bezbednost e-pošte. KaoMicrosoft 365, dobijate poboljšane bezbednosne alatke koje vam pomažu da zaštitite prijemno sanduče od phishinga i malvera. Saznajte više o naprednim Outlook.com bezbednosti za pretplatnike.

  • Šifrovanje e-pošte.Outlook.com uključuje šifrovanje i sprečavanje funkcija prosleđivanja koje obezbeđuju da poverljive i lične informacije koje delite putem e-pošte ostanu šifrovane i ne ostavljaju Microsoft 365. Ovo je korisno kada nemate poverenja u to da je dobavljač e-pošte primaoca bezbedan. Saznajte više o šifrovanim porukama ovde.

  • Interfejs bez ogovora. Microsoft 365 pretplatnicima uživaju u besplatnom poštanskom sandučetu bez Outlook.com oada. Bez o njih imate manje smetnja i uživajte u bržim vremenima učitavanja stranice.

  • Veće skladište poštanskog sandučeta. Microsoft 365 pretplatnici dobijaju 50 GB prostora za skladištenje e-pošte kao pogodnosti pretplate. Imaćete 50 GB skladišta e-pošte na raspolaganju.

    Napomena: Probna slika 50 GB nije dostupna pretplatnicima na Microsoft 365. Povećano skladište postaje dostupno samo ubrzo nakon započinjanja plaćene pretplate.

  • Premium podrška. Microsoft 365 obuhvataju premium korisničku podršku, tako da ako treba da se obratite korporaciji Microsoft za pomoć, dobijate naš najviši nivo usluge.

Ove pogodnosti se automatski aktiviraju za Microsoft 365 pretplatnicima koji imaju Outlook.com poštansko sanduče povezano sa pretplatom. Outlook.com poštanskim sandučićima se završavaju sa @outlook.com, @hotmail.com, @live.com i @msn.com.

NisteMicrosoft 365 na vas? Samo Outlook.com na viši nivo. Microsoft 365 Family i Microsoft 365 Personal dobijaju sve ove pogodnosti, kao i najnovije verzije kompletnih Office aplikacija i usluga u oblaku. Saznajte više o sistemu Microsoft 365. 

Najčešća pitanja

Cene se razlikuju u zavisnosti od lokacije. Pogledajte troškove za svoju zemlju.

Ako ste se upisali za pretplatu naMicrosoft 365 Family ili Microsoft 365 Personal sa Outlook.com adresom e-pošte koja se završava sa @outlook.com, @hotmail.com, @live.com i @msn.com, pogodnosti će se automatski primeniti.  Ne morate ništa da preduzmete.

Outlook.com Premium samostalna ponuda je sada zatvorena za nove pretplatnike. Trenutni pretplatnici mogu da obnove pretplate da bi i dalje dobijali pogodnosti pretplate. Da biste saznali više, pogledajte Outlook.com Premium je zatvoren za nove pretplatnice.

Ne, ove pogodnosti važe samo ako je vaša pretplata povezana sa Outlook.com nalogom. Outlook.com-adrese koje se završavaju sa @outlook.com, @hotmail.com, @live.com i @msn.com.

Uz pretplatuMicrosoft 365 Family možete da delite pogodnosti sa do 5 drugih osoba. Ako osobe sa kojima delite pogodnosti imaju Outlook.com poštanske sandučiće, automatski će dobiti pogodnosti. Saznajte više o pogodnostima deljenja Microsoft 365 Home pretplate.

Pogodnosti pretplate bez oda, znači da nećete videti ojačanje u banerima ili opise na listi poruka kada koristite Outlook.com.  I dalje ćete primati sve poruke poslate na vaš nalog, od kojih neke mogu biti oglasi koje ste upisali za prijem ili neželjena pošta.

I dalje ćete imati pristup svom Outlook.com nalogu, ali će premium pogodnosti biti deaktivirane.

Ne. Outlook.com potrošačke usluge, tako da se ove pogodnosti primenjuju samo na Microsoft 365 potrošačke pretplate – Microsoft 365 Family i Microsoft 365 Personal.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Za pomoć u Outlook.com izaberite stavku ? na vrhu Outlook.com prozora.

Za pomoć oko Microsoft naloga ili pretplate posetite pomoć za Microsoft nalog.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×