Prva stvar koja treba da znate o komponentama petlje

Da li ste ikada poslali neki sadržaj u ćaskanje i poželeli da vaš tim može samo da doda njihove ideje i povratne informacije pravo u poruku, bez puno puno toga? Sa komponentama petlje, ovo je sve moguće danas. Pročitajte da biste saznali više.

1. Komponente petlje su napravljene za saradnju

Kada pošaljete komponentu Petlja, svi u vašem ćaskaju mogu da je urede u samom tekstu – i da odmah vide promene. To znači da možete da sarađujete u samoj poruci ćaskanja. Da biste to isprobali, idite u oblast za poruke i počnite od prazne poruke. Izaberite Komponente petlje Ikona "Petlja", odaberite tip komponente, unesite neki sadržaj za vođice saradnje i pritisnite dugme Pošalji Ikona "Pošalji poruku". Svi iz ćaskanja će moći da uređuju vašu poruku.Loop components menu Za kompletna uputstva pročitajte Slanje komponente petlje u Teams ćaskanja.

2. One se čuvaju automatski

Komponente petlje se automatski čuvaju u OneDrive, što znači da ih možete da pronađete i na Kancelarija.com pored Teams. Predlažemo da komponentama dajete naslove koji se lako pamte (naslov se koristi i za ime datoteke) kako bi vam pomogao da ih brzo pronađete i pronađete.

3. Mogućnosti saradnje su besmislene

Ispod je pet uobičajenih upotreba komponenti petlje. Ali kada počnete, verovatno ćete otkriti nove načine da pomognete timu da efikasnije radi zajedno.

Koautoring: Potrebna vam je pomoć tima da pronađe pravih reči? Koristite komponente Petlja da biste upitili uvod u prezentaciju, predstojeću objavu na društvenim mrežama ili čak i važnu e-poruku klijentu.Pasus petljerazmeni ideja: Zamolite druge da dele svoje ideje, bilo da tražite imena za novi proizvod ili teme o kojima ćete pričati na sledećem sastanku tima. Koristite komponentu liste sa znakovima za nabrajanje ili numer navodine liste da biste ostali organizovani.

Kompaling podataka: Pošaljite komponentu tabele sa jasno označenim kolonama i redovima timu. U svakoj ćeliji opišete podatke koji su vam potrebni i @mention za koju verujete da može da ih obezbedi. Tabelu možete da koristite i za jednostavan list za prijavljivanje.

Upravljanje projektima: Komponenta liste zadataka nudi super light-weight način za dodeljivanje posla osobama u timu sa krajnjim rokovima. (Uverite se @mention da biste ih obavestili da imaju zadatak.) Kada se posao dovrši, svaka osoba može da označi zadatak kao završen. Veoma je zahvalno, u stvari, zadatak se precrtava na listi, tačno ispred očiju.

Petlja liste zadataka

Fokusiranje diskusije: Komponentu možete da koristite kao "mini sobu za prekide" da biste imali mesto na koje treba da se fokusirate na jednu temu, dok glavna nit ćaskanja pokriva širu temu. To je naročito korisno kada pokušavate da dođete do poravnavanja i zatvaranja odluka. Nekoliko saveta:

  • Uvek možete da kliknete na bilo koji sadržaj i tamo nakratko pokazivač miša vidite ko je doprineo tom delu diskusije.

  • Kada postavljate pitanja ili uočavate razlike u mišljenju, možda ćete želeti da umetnete komentar jer to odgovara svim atributima koje kucate. Otkucajte // unutar komponente, a zatim izaberite stavku Komentar.

  • Zakačite poruku sa komponentom sve dok je diskusija aktivna, tako da svi mogu lako da se vrate na njega. Izaberite stavke Više Ikona „Još opcija“ , a zatim izaberite Zakači Kačenje poruke. Poruku ćete pronaći pri vrhu ćaskanja.

4. Komponente se lako dele i uvek odražavaju najnovije promene

Komponentu Petlja možete da pokrenete u jednom ćaskanja, a zatim da je podelite sa drugim kako biste pozvali još osoba da sarađuju. Izaberite stavku Kopiraj vezu Copy link button u gornjem desnom uglu komponente, a zatim nalepite (Ctrl + V) u željeno ćaskanje. Bez obzira na to gde se uređuju, komponenta će uvek prikazivati najnovije promene.

5. Još informacija stiže sa usluge Microsoft Petlja

Komponente petlje koje se prvo pokreću Teams ćaskanjem, ali one će u budućnosti stići na Teams kanale i u druge M365 aplikacije. Komponente Ponavljaj samo su jedan element alatke Microsoft Loop. Saznajte više ovde o petlji i planovima korporacije Microsoft za ovu moćnu, fleksibilnu aplikaciju.

Srodni članak

Slanje komponente "Petlja" Teams ćaskanjem
 

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×