Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Sinhronizacija usluge Microsoft Teams

Ako imate problema sa sinhronizacijom u usluzi Teams, pojavljuje se baner na vrhu aplikacije koja sadrži vezu Osveži . Kliknite na vezu da biste ponovo pokrenuli aplikaciju; trebalo bi da se sinhronizujete kada sve bude ponovo pokrenuto.

Druga opcija je da ručno ponovo pokrenete aplikaciju tako što ćete kliknuti desnim tasterom miša na ikonu na dock (Mac) ili traci zadataka (Windows) i izabrati stavku Zatvori. Kada napustite aplikaciju, samo kliknite na ikonu aplikacije da biste je ponovo otvorili.

Aplikacije za mobilne uređaje automatski se sinhronizuju svaki put kada ih otvorite ili koristite. Takođe možete da se povučete nadole da biste osvežili poruke.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×