Pređi na glavni sadržaj

SharePoint pomoć & učenje

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Konceptualna slika Vodič za moderni iskustvo

Idi moderni sa SharePoint

Moderna utisak pri radu u sistemu SharePoint je dizajniran da bude privlačnih, fleksibilne i brže. Moderna iskustvo olakšava za svako da kreirate lepe, dinamičke lokacije i stranice koje su spreman za mobilni. Ali koje su razlike između klasični i moderan iskustva i kako idete o kreiranju moderni iskustvo za vašu organizaciju? Ste sastavili vodič da biste saznali više o moderni iskustva i kako biste mogli da iskoristite prednosti ga.

Idite na Vodič moderni iskustvo

Istraživanje sistema SharePoint

Obuka za SharePoint

Naučite osnove ili istražite više sa ovim kursevima za obuku.

Istražite obuku

Šta je to SharePoint?

Kreiranje, skladištenje i deljenje sadržaja pomoću usluge SharePoint Online.

Saznajte kako

Kreiranje sajtova

Saradnja na sadržaju tima pomoću usluge SharePoint Online

Počnite odmah

Podrška za SharePoint 2010 uskoro se obustavlja

Saznajte šta za vas znači prestanak podrške posle 13. oktobra 2020.

Saznajte više

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Povezivanje vaše organizacije

SharePoint lokacije čvorišta povezivanje i organizujte lokacije da biste bolje odgovara potrebama vaše organizacije. Sa čvorišta lokacijama, možete da primenite uobičajeni za navigaciju i brendiranje više povezane lokacija, dozvoli za pretragu na tim lokacijama i ubrza otkrivanja sadržaja kao što su vesti i lokaciju aktivnosti.

Saznajte više o lokacije čvorišta

Lokacije čvorišta