Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Microsoft Copilot u programu Viva Goals pruža nekoliko načina za generisanje i rezimiranje ciljeva; pruža i razgovorni interfejs koji može da odgovori na pitanja o metodologiji ciljeva.

Generiši ciljeve pomoću strateškog dokumenta

Kopilot u Viva Goals može da čita strategiju ili planira dokumente i predlaže odgovarajuće ciljeve ili OKRs.

Viva Goals ne skladišti dokumente ili razgovorne upite u bilo koje svrhe. Više informacija o tome kako Microsoft koristi korisničke podatke za Copilot možete da pronađete Viva Goals tome

Snimak ekrana koji prikazuje prikaz OKRS-a tima proizvoda sa prikazom predloženih radnji u Kopilotu sa desne strane.

Snimak ekrana koji prikazuje prikaz OKRS-a tima proizvoda sa Kopilotom koji zahteva strateški dokument od kojeg će se generisati OKR-ove na desnoj strani.

Snimak ekrana koji prikazuje dijalog "Izbor datoteke".

Snimak ekrana koji prikazuje prikaz OKRS tima proizvoda sa korisnikom koji je obezbedio strateški dokument sa desne strane.

Screenshot that shows a view of a product teams with Copilot suggesting OKRS on based on the strategy document given on the right side.

Generiši ciljeve pomoću interfejsa "Copilot razgovora"

Kada ste u fazi planiranja, možete da ćaskate sa Kopilotom u Viva Goals biste dobili ideje za nove ciljeve. Kopilot će predložiti ciljeve na osnovu postojećih podataka o ciljevima organizacije, korisničkih profila koji se dele sa uslugom Viva Goals i informacija koje pružite u razgovoru sa Kopilotom.

Saveti: 

  • Kada dajete uputstva za Copilot kako bi vam pomogla da generišete ciljeve, korisno je da budete što opisniji. Razmotrite pominjanje poslovne industrije, sektora i tri do pet tema ili tema na koje mislite da bi tim ili organizacija trebalo da se fokusiraju. Na primer, možete da kažete sledeće:

  • Radim za maloиasnu kompaniju u marketingu. Ove godine želimo da postanemo lider na tržištu, proširimo se na nove geografske regione i povećamo ponude proizvoda.

Snimak ekrana koji prikazuje prikaz prodajnog tima bez OKRS-a, ali za koji je korisnik zatražio i primio predložene OKRS-ove putem razgovora sa Copilot-om na desnoj strani.

Generišite sažete ciljeve iz naslova koji unesete prilikom kreiranja novog cilja

Unosom naslova na prirodnom jeziku, a zatim izborom kopilot u dijalogu Novi cilj, lako možete da generišete težišne ciljeve pomoću ključnih rezultata merenja. 

Snimak ekrana koji prikazuje dijalog "Novi cilj" sa unetim naslovom i fokusom na ikonu Copilot.

Snimak ekrana koji prikazuje Copilot kako generiše OKRS-ove iz naslova cilja.

Generiši ključne rezultate za postojeće ciljeve

Izaberite stavku Generiši ključne rezultate koristeći Copilot u meniju "Dodavanje podređenih stavki" (pogledajte ispod) i Kopilot u programu Viva Goals će generisati potencijalne ključne rezultate za relevantni cilj.

Snimak ekrana koji prikazuje prikaz OKRS tima proizvoda sa otvorenim meniju "Dodaj podređene stavke".

Screenshot that shows a view of a product team's okrs with Copilot offering key results for a certain cilj on the right side.

Rezimiranje ciljeva

Copilot možete da koristite u programu Viva Goals da biste pristupili rezimeima ciljeva, uključujući timske ciljeve i kolekcije OKRS-a. Menadžeri timova i lideri odeljenja mogu lako da generišu rezimee napretka timova. Kopilot će analizirati podatke o prijavljivanjem, ažuriranja statusa i detalje o napretku povezanim sa podređenim stavkama da bi pripremio brzi rezime. Korisnici mogu da dele ove rezimee kao ispravke, da ih koriste da bi se pripremili za pregled sastanaka ili da bi ih omogućili da služe kao prijavljivanje za svoje ciljeve.

Snimak ekrana koji prikazuje prikaz OKRS-ova tima proizvoda sa naglašavanju opcije "Generiši rezime".

Snimak ekrana koji prikazuje prikaz OKRS-a tima proizvoda, sa kopilotom koji je generisala rezime OKRS-a sa desne strane.

Snimak ekrana koji prikazuje prikaz OKRS-ova tima proizvoda sa izabrana dva određena OKR-a i naglašavanju opcije "Rezimiraj".

Razumevanje ciljeva

Kopilot u programu Viva Goals može da odgovori na pitanja o metodologiji ciljeva, kao što su tačno OKRs, najbolji načini za pokretanje OKR ritma i kako se planira oko OKRs-ova.

Snimak ekrana koji prikazuje prikaz OKRS-ova tima proizvoda sa korisnikom koji postavlja Kopilot pitanja o OKR metodologiji sa desne strane.

Podržani jezici

Kopilot u Viva Goals je dostupan na mnogim jezicima. Da biste saznali više, pogledajte članak Podržani jezici za Microsoft Copilot.

Saznajte više

Uvod u Kopilot u Viva Goals

Copilot in Viva Goals faq

Gde mogu da nabavim Microsoft Copilot?

Započnite putovanje u Kopilotu Copilot Lab

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×