Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Pomoću aplikacijePovezivanje sa telefonom možete da prikažete obaveštenja na Android uređaju i upravljate njime na računaru. Ako postavljate obaveštenja po prvi put, evo kako to možete da uradite:

Na računaru:

 1. Otvorite prozorPovezivanje sa telefonom i izaberite obaveštenja.

 2. IzaberitePrvi koraci.

 3. Kada se od vas zatraži da dozvolite Android dozvole, izaberite stavku Otvori postavke za mene. Ovo će otvoriti listu aplikacija na Android uređaju.

Na Android uređaju:

 1. Pronađite Povezivanje sa sistemom Windows ;na listi i izaberite je.

 2. Izaberite Dozvoli u iskačućem prozoru koji se pojavi na telefonu.

Obaveštenja uvek možete da uključite ili isključite uPovezivanje sa telefonom postavke. Idite na Postavke > Funkcije >Obaveštenja da biste prilagodili postavke obaveštenja. 

Ako naiđete na probleme prilikom podešavanja obaveštenjanaši saveti za rešavanje problema mogu vam pomoći.

Podešavanje audio kontrola u okviru Povezivanje sa telefonom za Android uređaj

OvaPovezivanje sa telefonom vam omogućava da slušate i komunicirate sa omiljenim aplikacijama audio plejera direktno unutarPovezivanje sa telefonom menija. Audio kontrole su dostupne Povezivanje sa telefonom verziji 1.20041.75.0 ili novijoj i preporučujemo da se uverite da Povezivanje sa sistemom Windows verzija programa Povezivanje sa sistemom Windows ažurirana. 

Na Android uređaju: 

 • Za sve audio aplikacije na uređaju koje želite da kontrolišete izPovezivanje sa telefonom, uverite se da su uključena obaveštenja pojedinačne aplikacije.  Da biste to uradili, idite na Postavke Obaveštenja > Izaberite aplikaciju za zvuk i uključite Prikaži obaveštenja preklopnik na Uključeno.

Na računaru: 

 1. Na karticiPovezivanje sa telefonom izaberite stavku Postavke.

 2. U okviru stavke Personalizacija, uključite preklopnik na Uključeno za opciju Prikaži zvuk koji se trenutno reprodukuje sa mog telefona

  Napomena: Moraćete da podesite Obaveštenjada biste pristupili ovom preklopniku. Ako to još niste uradili, obavezno podesite obaveštenja u aplikaciji.

 3. Kada je ovaj preklopnik uključen, možete da pokrenete reprodukciju bilo koje omiljene audio aplikacije sa Android uređaja i videćete da se audio plejer prikazuje u oblasti menija Povezivanje sa telefonom . 

 4. Iz ovog plejera možete da izaberete stavku Prethodna, Reprodukuj/pauziraj i Sledeća numera. 

 5. Ako želite da slušate zvuk iz drugog izvora, možete da počnete da ga reprodukujete sa Android uređaja i on će se automatski prebaciti u Povezivanje sa telefonom. Koristite padajuću listu da biste se prebacivali između dva ili više izvora zvuka koliko god želite direktno iz aplikacije. 

  Napomena: Neke aplikacije nezavisnih proizvođača  nisu kompatibilne i neće se prikazivati u Povezivanje sa telefonom aplikaciji. Ako imate audio aplikaciju koja  se ne prikazuje u Povezivanje sa telefonom, podelite je sa nama u Čvorištu za povratne informacije na računaru.  

  Savet: Zvuk će se reprodukovati sa Android uređaja ili sa bilo kog zvučnika koji su povezani sa njega, ne sa računara. Neke audio aplikacije nisu podržane.

PomoćuPovezivanje sa telefonom možete da proverite i odbacite iPhone® obaveštenja sa računara.

Ako po prvi put postavljate obaveštenja, moraćete da dodelite dozvole:

Na računaru:

 1. Otvorite Povezivanje sa telefonom i izaberite Obaveštenja.

 2. Izaberite stavku Prvi koraci.

 3. Pratite uputstva da biste dozvolili iPhone® dozvole

Ove opcije možete da vidite i na tabli Postavke u programuPovezivanje sa telefonom

Na iPhone uređaju®:

 1. Idi na postavke

 2. Izaberite Bluetooth i pronađite računar povezan sa iPhone uređajem®

 3. Omogući obaveštenja sistema "Deljenje"

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×