Prvi koraci u korišćenju čitača ekrana u programu Outlook 2016

Napomena: Ovaj članak je odradio svoj posao i uskoro će biti obustavljen. Da biste sprečili poruku „Stranica nije pronađena“, uklanjamo veze za koje znamo. Ako ste kreirali veze do ove stranice, uklonite ih i zajedno ćemo održati veb povezanim.

U programu Outlook 2016 možete da efikasno koristite e-poštu i kalendar pomoću tastature i čitača ekrana. Tasterske prečice pomažu da se brzo premeštate iz jednog Outlook prikaza u drugi, unutar prikaza pošte i drugih prikaza, te unutar Outlook stavki.

Outlook 2016 funkcioniše uz Narator, ugrađeni čitač ekrana u operativnom sistemu Windows, kao i sa čitačima ekrana nezavisnih proizvođača, kao što je JAWS. Da biste uključili ili isključili Narator, pritisnite kombinaciju tastera sa Windows logotipom+Enter. Više informacija o Naratoru potražite u članku Prvi koraci uz Narator u operativnom sistemu Windows 10.

Napomena: Od 1. oktobra 2017. godine navigacija pomoću čitača ekrana privremeno je onemogućena u programu Outlook 2016.

Pokretanje programa Outlook 2016

Da biste pokrenuli Outlook 2016, pritisnite taster sa Windows logotipom (između levog tastera Alt i levog tastera Ctrl), otkucajte Outlook 2016, a zatim pritisnite taster Enter.

Napomena: Da biste saznali više o tome kako da se krećete pomoću tastature u programu Outlook 2016, pogledajte članak Saznajte kako da se krećete u programu Outlook pomoću pristupačnih funkcija.

Tasterske prečice za Outlook

Koristite sledeće veze da biste dobili informacije o tome kako se koristi Outlook 2016

Kreiranje pristupačnih e-poruka

Savete o tome kako da e-poruke učinite pristupačnijim potražite u članku Pravljenje pristupačne Outlook e-pošte.

Pronalaženje pomoći za rad sa programom Outlook

Prvi koraci

Rad sa e-poštom

Rad sa kalendarom

Tehnička podrška za korisnike sa umanjenim sposobnostima

Microsoft svim klijentima želi da obezbedi najbolji mogući utisak pri radu. Ako imate umanjene sposobnosti ili pitanja u vezi sa pristupačnošću, za tehničku pomoć se obratite Microsoft službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima. Tim za podršku službe Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima obučen je za korišćenje mnogih popularnih asistivnih tehnologija i može da pruži pomoć na engleskom, španskom, francuskom i američkom znakovnom jeziku. Idite na sajt „Microsoft Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima“ da biste saznali kontakt detalje za svoj region.

Ako ste korisnik iz državne institucije, privredne organizacije ili velikog preduzeća, obratite se službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima za velika preduzeća.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×