Uklanjanje problema vezanih za Surface napajanje

Radite bilo gde na bilo kom uređaju sa uslugom Microsoft 365

Nadogradite na Microsoft 365 da biste radili bilo gde sa najnovijim funkcijama i ispravkama.

Nadogradi odmah

Surface napajanja su predviđena za rad sa Surface uređajima. Preporučujemo da za punjenje baterije koristite samo originalno Microsoft napajanje ili ono koje je licencirao Microsoft, koje ste dobili uz Surface ili posebno kupili. Ako imate problema sa napajanjem, evo šta je potrebno da proverite:

Proverite veze: Isključite napajanje iz Surface uređaja, potom iz utičnice, a zatim isključite kabl za napajanje iz napojne jedinice. Proverite da li ima ostataka ili oštećenja kablova. Proverite da li je pohaban omotač, da li su ogoljene žice, ili postoji nešto drugo što može negativno da utiče na mogućnost povezivanja napajanja sa Surface uređajem, kao i na punjenje uređaja. Ako je došlo do oštećenja kablova ili napajanja, potrebno je da zamenite oštećeni deo.

Isprobajte neki drugi izvor napajanja: Priključite napajanje na drugu utičnicu, uređaj za prenaponsku zaštitu ili napojni blok. Ako napajanje i dalje ne funkcioniše i pored toga što se promenili izvor napajanja, onda najverovatnije postoji problem u samom napajanju.

Isključite USB pribor: Ako USB pribor priključen na USB portu za punjenje na napajanju troši više struje nego što to napajanje može da obezbedi, počeće da treperi LED lampica na vrhu napajanja. U tom slučaju možete takođe da primetite da dolazi do prekida napajanja na Surface uređaju i USB priboru priključenom na portu za punjenje. Da biste proverili da li zbog toga treperi LED, isključite USB pribor iz porta za punjenje na napajanju.

I dalje imate probleme? Možda ćete morati da zamenite napajanje. Otvorite stranicu Servis i popravka uređaja, a mi ćemo vam rado pomoći.

Pogledajte Microsoft Surface napajanja u prodavnici Microsoft Store

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×