Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Aplikacija Microsoft Viva Insights u usluzi Microsoft Teams i na vebu pruža personalizovane uvide za izgradnju boljih radnih navika rezimiranjem Microsoft 365 podataka o e-porukama, sastancima, pozivima i ćaskanju.

Pomoću aplikacije Viva Insights možete da povećate:

  • Kartica Dobrobiti u programu Viva Insights – Blokiranje vremena za fokusiranje, praćenje poruka, učenje i pravljenje pauza; razumno zatvaranje radnog vremena; utišajte poruke i e-poruke tokom neaktivnih časova; obavljajte vođenu meditaciju; osvrnite se na to kako se osećate i još mnogo toga.

  • Produktivnost – Učinite sastanke efikasnijim i budite u toku sa zadacima.

  • Kartica Timski rad u Viva Insights – Povežite se sa mrežom, procenite svoje navike u komunikaciji i hvalite kolege.

Da biste pronašli aplikaciju

Da biste pronašli i zakačili aplikaciju u usluzi Teams, pogledajte članak Otkrivanje i kačenje Viva Insights aplikaciji.

Da biste Viva Insights lokaciji na vebu, insights.viva.office.com ili koristite Microsoft 365 pokretanje aplikacija na office.com.

Ako je vaša organizacija u Oblaku zajednice državnih zajednica (GCC)-High Microsoft 365, idite na insights.viva.office365.us. Ako je vaša organizacija u Microsoft 365 okruženju u sektoru odbrane (DoD), idite na dod.insights.viva.office365.us.

Privatnosti

Uvidi za pojedinca koje ova aplikacija predstavlja potpuno su lični i privatni. Lični uvidi u aplikaciji su samo za vaše oči; ni vaš menadžer ni administracija sistema ne mogu da vide vaše uvide. Više informacija potražite u vodičuza privatnost.

Način na koji to funkcioniše

Lični uvidi i radnje u aplikaciji Viva Insights zasnivaju se na vašem Exchange Online poštanskom sandučetu, kao što su e-pošta i podaci iz kalendara. Uvidi su izvedeni iz podataka koji su vam već dostupni u Exchange Online poštanskom sandučetu.

Na primer, ako želite da utvrdite koje ste obaveze napravili drugima, možete ručno da pregledate svaku e-poruku u poštanskom sandučetu ili da dozvolite aplikaciji Viva Insights da to uradi za vas. 

Napomena: Da biste pristupili Viva Insights aplikaciji, morate da imate licencu i Exchange Online pristup usluzi Teams. Da biste pristupili određenim funkcijama, potrebna vam je premium Viva Insights pretplata.

Uči više

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×