Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ako ne možete da se setite informacija za prijavljivanje u Windows, koristite naše alatke za samopomoću da biste se vratili na nalog:

Pronalaženje pomoći

Ako pokušate da se prijavite u Windows i dobijete poruku o grešci "Ne možemo da se prijavimo na vaš nalog" ili vidite obaveštenje centra aktivnosti sa obaveštenjem "Prijavljeni ste pomoću privremenog profila", Windows će kreirati privremeni profil i prijaviti vas na njega.

Evo nekih stvari koje možete pokušati da biste se ponovo prijavili na Svoj Windows profil:

Važno: Sve datoteke koje ste kreirali ili promenili dok ste bili u privremenom profilu biće izgubljene kada se odjavite. Koristite spoljni uređaj za skladištenje da biste sačuvali sve što ste uradili od poslednjeg uspešnog prijavljivanja.

  • Ponovo pokrenite uređaj u bezbednom režimu i prijavite se pomoću originalnog profila. Proverite da li su postavke i datoteke vraćene u prethodno stanje.

  • Ponovo pokrenite uređaj u normalnom režimu i ponovo se prijavite pomoću originalnog profila. Proverite da li su postavke i datoteke vraćene u prethodno stanje. (Možda ćete morati da ponovo pokrenete uređaj više puta.)

  • Ako više ponovnog pokretanja ne pomogne, pokušajte da privremeno onemogućite antivirusni softver ili bilo koju drugu aplikaciju koja možda skenira uređaj tokom prijavljivanja. (Napomena: Neki antivirusni proizvodi možda imaju dodatne komponente koje utiču na sistem i mogu biti onemogućene samo nakon dovršenog uklanjanja i ponovnog pokretanja sistema.)

  • Ako i dalje naiđete na probleme sa prijavljivanjem pomoću originalnog profila, onemogućite Windows zaštitnik usluge: Otvorite aplikaciju "Usluge" tako što ćete otkucati usluge u polju za pretragu na traci zadataka i izabrati je sa liste rezultata. Zatim pronađite naprednu Windows zaštitnik zaštite od pretnji i Microsoft Defender antivirusne usluge, kliknite desnim tasterom miša na svaku od njih, izaberite stavku Svojstva i promenite tip pokretanja na Onemogućeno, izaberite stavku U redu posle svake promene. Ponovo pokrenite uređaj u normalnom režimu i pokušajte da se prijavite pomoću originalnog profila. (Napomena: Nakon rešavanja problema, ne zaboravite da vratite Windows zaštitnik na automatsko.)

  • Ako i dalje ne možete da se prijavite, pokušajte da kreirate novi lokalni administratorski nalog, prijavite se na taj novi nalog, a zatim pratite korake u članku Popravka oštećenog korisničkog profila da biste kopirali lične podatke sa starog profila u novi.

  • Ako i dalje ne možete da se prijavite na profil nakon ovih koraka, želimo da znamo. Pružite povratne informacije pomoću aplikacije "Čvorište za povratne informacije" na Windows 10 ili 11 kako bismo mogli da istražimo problem. (Čvorište za povratne informacije je javni forum. Nemojte uključivati lične informacije u komentare.)
    Otvaranje čvorišta za povratne informacije

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

PRIDRUŽITE SE MICROSOFT 365 INSAJDERIMA >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×