Acceptér, bloker eller slet chat- eller mødeindkaldelser fra personer uden for din organisation i Microsoft Teams.

Gælder for
Teams Microsoft Teams Microsoft Teams til uddannelse Microsoft Teams til små virksomheder

Det er problemfrit at samarbejde med personer uden for din organisation, der bruger Teams eller Teams til personlig brug. Følg disse trin for at sikre, at du er sikker, når du deltager i en chat eller møder med personer uden for din organisation.

Acceptér eller bloker en meddelelsesanmodning i en chat mellem to personer

  • Når du accepterer, kan afsenderen sende dig meddelelser i Teams. De kan også se din status.
  • Når du blokerer en person, kan vedkommende ikke sende dig meddelelser i Teams. De kan heller ikke se din status.
  • Hvis dit telefonnummer er blevet føjet til en organisations udvidede adressekartotek, kan du ikke gennemse organisationens politik om beskyttelse af personlige oplysninger på siden Acceptér/bloker.            

Acceptér, bloker eller slet en meddelelsesanmodning i et møde eller en gruppechat

Hvis du inviteres til et møde, har videresendt en mødeindkaldelse, eller hvis du bliver føjet til en gruppechat af en bruger uden for din organisation, skal du gennemføre nogle få trin for at sikre din sikkerhed.  

Bemærk

Du kan få vist muligheden for at forlade chatten eller slette chatten afhængigt af dine administratorindstillinger.

  1. Vælg afsenderens chat, og vælg derefter Forhåndsvisning af meddelelser.
  2. Vælg Acceptér eller Slet. Hvis du accepterer beskedanmodningen, åbnes chatten automatisk. Hvis du vælger at slette chatten, får du vist et pop op-vindue med muligheden for at blokere personen. 

Du kan deltage i et møde, uanset om du beslutter dig for at acceptere, slette eller blokere en anmodning uden for din organisation. Dine valg påvirker dog, hvordan du kan bruge mødechat. 

  • Hvis du vælger Acceptér , før du deltager i et møde, har du fuld adgang til mødechatten.
  • Hvis du vælger Slet , før du deltager, ser du en fejlmeddelelse på chatskærmen, og der er ingen chatoversigt tilgængelig.
  • Hvis du vælger Forlad før du deltager, er meddelelsesfeltet og reaktionerne ikke tilgængelige i chatruden for mødet. Men du kan stadig se hele din tidligere chathistorik op til det tidspunkt.
  • Hvis du blokerer den person, der sendte dig invitationen, før du deltog, får du vist en fejlmeddelelse på chatskærmen og ingen chatoversigt.

Få mere at vide:

Gem eller fjern en person fra en gruppechat i Microsoft Teams