Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ako ste zaboravili poslovnu ili školsku lozinku, nikada niste dobili lozinku od organizacije ili ste zaključani van naloga, možete da koristite bezbednosne informacije i mobilni uređaj da biste poništili poslovnu ili školsku lozinku.

Administrator mora da uključi ovu funkciju da biste mogli da registrujete informacije i poništite sopstvenu lozinku. Ako ne vidite opciju Zaboravili ste moju lozinku, to znači da administrator nije uključio funkciju za vašu organizaciju. Ako smatrate da je ovo netačno, obratite se tehničkoj podršci za pomoć.

Važno: Ovaj članak je namenjen korisnicima koji pokušavaju da koriste upisivanja za samouslužno poništavanje lozinke. To znači da ćete moći da poništite sopstvenu poslovnu ili školsku lozinku (kao što je alain@contoso.com), bez potrebe za pomoći administratora. Ako ste administrator koji traži informacije o tome kako da uključite samouslužno poništavanje lozinke za zaposlene ili druge korisnike, pogledajte članak Azure AD Primena samouslužne poništavanja lozinke i drugih članaka.

Podešavanje metoda verifikacije poništavanja lozinke

  1. Otvorite veb pregledač na uređaju i idite na stranicu Bezbednosne informacije .

  2. U zavisnosti od toga kako je administrator podeso organizaciju, neke od sledećih opcija će vam biti dostupne za podešavanje kao metoda verifikacije bezbednosti. Ako je dostupno više opcija, preporučujemo da koristite više od jedne kao metod verifikacije bezbednosti u slučaju da jedan od metoda postane nedostupan.

  3. Kada izaberete i podesite metode, odaberite stavku Završi da biste dovršili proces.

Važno: Informacije dodate za vaš broj telefona ili adresu e-pošte ne dele se sa globalnim direktorijumom vaše organizacije. Jedini ljudi koji mogu da vide ove informacije ste vi i administrator. Samo vi možete da vidite odgovore na bezbednosna pitanja.

Uobičajeni problemi i njihova rešenja

Evo nekih uobičajenih slučajeva grešaka i njihovih rešenja:

Poruka o grešci

Moguće rešenje

Ažuriranje pregledača

Vaš pregledač nije podržan ili ažuriran. Pokušajte da ga ažurirate ili preuzmite i instalirajte najnoviju verziju pregledača Microsoft Edge.

Takođe možete pokušati da pristupite https://aka.ms/mysecurityinfo sa drugog uređaja.

Do ove greške dolazi ako stranica ne može da prikaže zato što je korisnik pokušao da pristupi https://aka.ms/mysecurityinfo iz nepodržanog pregledača ili je nepodržani ugrađeni pregledač ili veb prikaz pokušao da usmeri korisnika na stranicu. Preporučujemo da ažurirate na najnoviju verziju pregledača ili da direktno https://aka.ms/mysecurityinfo sa drugog uređaja.

Obratite se administratoru.

Otkrili smo da lozinkom korisničkog naloga ne upravlja Microsoft. Zbog toga nismo u mogućnosti da automatski poništimo lozinku.

Obratite se IT osoblju za dodatnu pomoć.

Ako dobijete ovu poruku o grešci nakon što ste otkucali korisnički ID, to znači da vaša organizacija interno upravlja lozinkom i ne želi da poništite lozinku iz veze Nije moguće pristupiti nalogu. Da biste poništili lozinku u ovoj situaciji, morate da se obratite tehničkoj podršci organizacije ili administratoru za pomoć.

Vaš nalog nije omogućen za poništavanje lozinke.
Žao nam je, it osoblje nije podesilo vaš nalog za korišćenje sa ovom uslugom.
Ako želite, možemo da se obratimo administratoru u vašoj organizaciji da vam poništi lozinku.

Ako dobijete ovu poruku o grešci nakon što ste otkucali korisnički ID, to znači da vaša organizacija nije uključila funkciju za poništavanje lozinke ili da vam nije dozvoljeno da je koristite. Da biste poništili lozinku u ovoj situaciji, morate da izaberete vezu Obratite se administratoru. Kada kliknete na vezu, e-poruka se šalje tehničkoj podršci ili administratoru organizacije koja ih obaveštava da želite da poništite lozinku.

Nismo mogli da verifikovali vaš nalog.
Ako želite, možemo da se obratimo administratoru u vašoj organizaciji da vam poništi lozinku.

Ako dobijete ovu poruku o grešci nakon što ste otkucali korisnički ID, to znači da je vaša organizacija uključila poništavanje lozinke i da možete da je koristite, ali da niste registrovani za uslugu. U ovom slučaju, morate da se obratite tehničkoj podršci ili administratoru organizacije da biste poništili lozinku. Informacije o registraciji za poništavanje lozinke kada se vratite na uređaj potražite u gorenavedenom procesu u ovom članku.

Sledeći koraci

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×