Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Kada koristite poslovne ili školske aplikacije na Moje aplikacije portalu, često se od vas traži da dodelite dozvole za aplikaciju, uključujući dozvole za čuvanje informacija o nalogu. Da biste zaštitili podatke, možda ćete želeti da pregledate i opozovete dozvole ili da obrišete sačuvane akreditive naloga. Uklanjanje dozvola ili naloga može da prekine funkcionalnost neke aplikacije. Ako imate problema kada uklonite dozvole ili naloge, obratite se poslovnom ili školskom administratoru za dodatnu pomoć.

Važno: Ovaj sadržaj je namenjen korisnicima. Ako ste administrator, više informacija o tome kako da podesite aplikacije zasnovane na oblaku i upravljate njima možete pronaći u dokumentaciji za upravljanje aplikacijama.

Upravljanje nalozima aplikacija

Da biste prikazali aplikacije na koje ste vi ili administrator pristali, izaberite ... kada zadržite pokazivač miša iznad aplikacije na Moje aplikacije portalu, a zatim izaberite stavku Upravljanje aplikacijom:

Upravljanje aplikacijom na Moje aplikacije portalu

Gornji deo prozora sa dozvolama prikazuje ono na šta ste lično pristali. Primeri dozvola za aplikacije uključuju mogućnost pristupa kalendaru, kontaktima ili kameri.

Možete da opozovete bilo koju dozvolu za koju ste pristali tako što ćete izabrati stavku Opozivanje dozvola, međutim uklanjanje dozvole može da prekine neke funkcionalnosti aplikacija. Ako imate problema kada uklonite dozvole ili naloge, obratite se poslovnom ili školskom administratoru za dodatnu pomoć.

Opoziv dozvola za aplikaciju na Moje aplikacije portalu

Donji deo prozora sa dozvolama prikazuje na šta je vaš administrator pristao u vaše ime. Ovaj odeljak se ne prikazuje ako nema dozvola koje podržava administrator. Ne možete da opozovete ove dozvole zato što je administrator pristao na njih i one su često neophodne za smernice organizacije.

Sledeći koraci

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×