Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Neka vaša lista ćaskanja bude organizovana i fokusirana tako što ćete izbrisati čitave niti ćaskanja u usluzi Teams. Ćaskanja jedan-na-jedan, grupna ćaskanja i ćaskanja sa sastanka mogu da se izbrišu sa liste ćaskanja. Da biste izbrisali pojedinačne poruke iz niti ćaskanja, pogledajte članak Uređivanje ili brisanje poslate poruke u usluzi Teams.

  1. U ćaskanju sa leve strane usluge Teams idite na ćaskanje koje želite da izbrišete i izaberite stavku Još opcija Ikona „Više opcija“ za Microsoft Teams.>Izbriši ćaskanje

  2. Izaberite stavku Izbriši

    Kada izaberete stavku Izbriši, ćaskanje će biti trajno uklonjeno sa liste ćaskanja, a istorija razgovora će biti izbrisana. Kada se to dogodi, nećete moći da tražite poruke koje su bile deo izbrisane niti ćaskanja.

Napomena: Ako ste vlasnik sastanka, ne možete da izbrišete ćaskanje na sastanku. Međutim, ako ste učesnik u ćaskanju na sastanku, možete da ga izbrišete.

Srodni članak

Brisanje ćaskanja u usluzi Microsoft Teams (besplatno)

Uređivanje ili brisanje poslate poruke u usluzi Teams

Kada nit ćaskanja jedan-na-jedan, grupa ili sastanak nije potrebna i želite da je obrišete sa liste ćaskanja, izbrišite je sa mobilnog uređaja. Da biste izbrisali pojedinačne poruke iz niti ćaskanja, pogledajte članak Uređivanje ili brisanje poslate poruke u usluzi Teams.

  1. Na kartici Ćaskanje idite na ćaskanje i dugo ga pritisnite. Dodirnite stavku Još opcija Ikona „Više opcija“ za Microsoft Teams.> izbriši

  2. Dodirnite stavku Izbriši

  3. Potvrdite izbor tako što ćete izabrati stavku Izbriši

    Kada izbrišete ćaskanje, biće uklonjeno sa liste ćaskanja na mobilnom uređaju i više neće moći da se pretražuje.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×