Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Deljenje veze ka određenoj poruci

Članovi grupnog ćaskanja mogu lako da dele vezu ka određenoj poruci, što im omogućava da se brzo kreću do te poruke i pronađu relevantne informacije. Ova funkcija omogućava članovima grupnog ćaskanja da započnu odvojeno ćaskanje sa bilo kim iz originalne grupe radi dubljeg zaronite u temu. 

  1. Zadržite pokazivač iznad poruke i odaberite stavku Još opcija Three asterisks indicating more options menu>Kopiraj vezu.

  2. Kada se veza kopira, možete da je nalepite u isto Teams ćaskanje, u drugom Teams ćaskanju ili kanalu, u e-pošti ili u bilo kom drugom prozoru.

Drugi članovi grupnog ćaskanja mogu da kliknu na vezu poruke koja ih vodi do određene poruke u istoriji razgovora. Deljena poruka će sada biti markirana. Ako je poruka izbrisana, svi koji pokušaju da je otvore dobiće traku sa obaveštenjima na vrhu ekrana. 

Svako ko nije u originalnom grupnom ćaskanju neće moći da pristupi poruci ćaskanja.

Savet: Ako želite da kopirate sadržaj poruke u usluzi Teams, pogledajte članak Kopiranje i lepljenje poruka u usluzi Microsoft Teams. 

Povezani članci

Uređivanje ili brisanje poslate poruke

Brisanje niti ćaskanja

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×