Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Poslednji put ažurirano: februar 2020.

Problemi koji utiču na funkcije programa OneNote

Poslednji put ažurirano: 20. marta 2018.

PROBLEM

Može se naići na probleme prilikom sinhronizovanja beležaka i može se dobiti neka od ovih grešaka. To se dešava zato što na našim serverima dolazi do visokog obima.

STATUS: ISPITUJE SE

Više informacija potražite u informacijama u ovom članku: Greška 0xE40200B4, 0xE401065D, 0xE000145C ili 0xE4010640 prilikom sinhronizovanja beležaka u programu OneNote 2016.

Poslednji put ažurirano: 7. novembar 2017.

PROBLEM

Ako koristite OneNote 2016 za Mac i OneNote za iPhone ili iPad, možete biti upitani da se prijavite svaki put kada otvorite OneNote ili se prebacujete između beležnica. Slično tome, OneNote može zahtevati da se prijavite više puta da biste rešili greške pri sinhronizaciji.

STATUS: ISPITUJE SE

Izvršite ažuriranje na najnoviju verziju programa OneNote za Mac, iPhone i iPad. Ako ste preuzeli OneNote iz usluge Mac App Store, pokrenite App Store i proverite da li ima ispravki. Tamo bi trebalo da vidite opciju da ažurirate OneNote. Ako ste OneNote instalirali kao deo sistema Microsoft Office za Mac, otvorite OneNote, idite u meni Pomoć > Proveri da li postoje ispravke da biste pokrenuli aplikaciju Microsoft AutoUpdate, a zatim sledite uputstva koja su tamo navedena. Ažurirajte sve Microsoft Office aplikacije pošto sve koriste iste keychain stavke. Da biste saznali više, pogledajte članak Proverite da li postoje ispravke u programu OneNote 2016 za Mac.

Da biste preuzeli najnoviju verziju programa OneNote za iPhone i iPad, proverite da li u usluzi App Store ima automatskih ispravki. Ako imate i druge Microsoft Office aplikacije za iOS (Word, Excel, PowerPoint, Outlook), morate da ih sve ažurirate.

Ako i dalje imate problem nakon instaliranja najnovijih ispravki, sledeći korak je da obrišete Office akreditive i ponovo ih kreirate tako što ćete pratiti ove korake:

Da biste obrisali Office akreditive za macOS

Ponekad akreditivi mogu biti oštećeni što dovodi do toga da OneNote neprestano od vas traži da unesete lozinku. Da biste ovo sredili, uradite sledeće:

 1. Izađite iz svih Mac Office aplikacija, osim za OneNote

 2. Odjavite se iz programa OneNote. Ovim ćete se samo odjaviti, a sve beležnice će i dalje biti tu.

 3. Izađite iz programa OneNote.

 4. Pokrenite „Keychain pristup” i pretražite sve stavke koje sadrže „Office15”. Trebalo bi da bude samo nekoliko stavki, jedna za svaki nalog na koji ste se prijavili.

  1. Ime će biti dugački alfanumerički kôd i počinjaće sa „MicrosoftOffice15...”

 5. Izbrišite ove stavke. Ovo samo briše akreditive potvrde identiteta, ali ne podatke. Kada se ponovo prijavite, oni će biti ponovo kreirani.

 6. Pokrenite OneNote i prijavite se na naloge.

Pošto sve Office aplikacije dele akreditive (Word/Excel/PowerPoint), moraćete ponovo da se prijavite sa tim aplikacijama.

Da biste obrisali Office akreditive za iOS

Ponekad akreditivi mogu biti oštećeni što dovodi do toga da OneNote neprestano od vas traži da unesete lozinku. Da biste ovo sredili, uradite sledeće:

 1. Ako imate druge instalirane Office aplikacije (Word, Excel, PowerPoint itd.), uverite se da ste ih ažurirali na najnoviju verziju. Pošto delimo isti Office identitet, ako postoji greška u nekoj od ovih aplikacija, može da ošteti identitet.

 2. Brisanje akreditiva često može da bude od koristi. Pratite ove korake da biste to uradili.

  1. Idite na iOS postavke > OneNote > Uspostavi početne vrednosti programa OneNote > Izbriši akreditive za prijavljivanje i uključite preklopnik.

  2. Uverite se da OneNote nije pokrenut. (Dodirnite dvaput početni ekran da biste videli sve pokrenute aplikacije i brzo prevucite nagore u OneNote da biste ga zatvorili.)

  3. Ponovo otvorite OneNote i prijavite se opet.

Poslednji put ažurirano: 20. jun 2017.

PROBLEM

Neki klijenti na iOS prijavljuju da ne mogu da se prijave na lokalne SharePoint servere i da se njihove beležnice više ne sinhronizuju.

STATUS: POPRAVLJENO

Ovaj problem je rešen u najnovijoj verziji 2.2 (17061301). Da biste dobili popravku i primili ispravke za OneNote, idite aplikaciju na Microsoft OneNote iz prodavnice App Store.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Pozovite podršku

Obratite se podršci.
Ako imate pretplatu na Microsoft 365 za kuću ili ako ste kupili jedno vreme za preuzimanje programa Kancelarija 2016, kliknite na vezu Obratite nam se na dnu ove stranice.

Forumi Office 365 zajednice

Postavite pitanje zajednici
Pomoć od stručnjaka na našim forumima:
Kancelarija za Mac korisnike zajednice za Mac

Ćaskanje

Pružite povratne informacije u aplikacija Office
Povratne informacije možete da pošaljete direktno našim timovima Kancelarija:.

Za Mac korisnike, u sistemu Office 2016 za Mac kliknite na ikonu smeška u gornjem desnom uglu.

Kliknite na opciju da biste poslali povratne informacije.

Imate zahtev za funkciju?

Sijalica – Ideja

Volimo da čitamo vaše predloge za nove funkcije i povratne informacije o tome na koji način koristite naše proizvode! Podelite svoje razmišljanje sa nama. Slušamo.

Pružite povratne informacije o Microsoft kancelarija

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Pronađite rešenja za uobičajene probleme ili potražite pomoć od agenta za podršku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×