Koju verziju programa Outlook imam?

Zbog postojanja toliko Outlook aplikacija i usluga, ponekad možete biti u nedoumici koju verziju zapravo koristite. Da biste saznali više, odaberite način pristupa programu Outlook:

Outlook je moćna aplikacija za upravljanje e-poštom, kontaktima i kalendarom. Uradite sledeće da biste saznali koja je verzija programa Outlook instalirana na računaru.

 1. U programu Outlook odaberite stavku Datoteka.

  Ovako izgleda traka u programu Outlook 2016.

 2. Izaberite Office nalog

  Ako ne vidite opciju Office nalog, odaberite stavku Pomoć. Videćete verziju proizvoda na desnoj strani stranice.

 3. Verziju i broj izdanja možete pronaći u okviru Informacija o proizvodu. Na primer, vaš može da navodiMicrosoft 365 Apps za velika preduzeća i možete da vidite koje aplikacije sadrži ikone.

 4. Ako treba da znate da li koristite 32-bitnu ili 64-bitnu verziju programa Outlook, izaberite stavku Osnovni podaci o programu Outlook.

  Odaberite polje „Osnovni podaci o programu Outlook“.

 5. Na vrhu okvira „Osnovni podaci o programu Outlook“ piše broj verzije, kao i podatak da li koristite 32-bitnu ili 64-bitnu verziju.

  Na vrhu polja piše 32 ili 64 bita.

Neke Outlook funkcije su dostupne samo u okviru programa Outlook za Microsoft 365 ili Office Insider Program.

Izaberite Datoteka > Office nalog. Ako vidite Microsoft 365 ili Office Insider, pokrećete Outlook za Microsoft 365 trenutni kanal ili insajder.

Pogledajte stavke Datoteka > Office nalog da biste pronašli svoju Outlook verziju.

Ako koristite Windows 10, a Outlook ne izgleda kao na slici, postoje dva moguća razloga.

 1. Koristite stariju, nepodržanu verziju programa Outlook, kao što je Outlook 2003. Verziju proizvoda Outlook često možete da pronađete izborom stavki Pomoć > Osnovni podaci.

 2. Koristite Windows 10 poštu. Windows 10 pošta je besplatan program koji se nalazi na svim Windows 10 računarima. Ako koristite Windows 10 poštu, prijemno poštansko sanduče će izgledati otprilike ovako.

Izgled trake kada imate aplikaciju „Pošta“ za Windows 10.

Da biste saznali više o programu Windows 10 pošta, pogledajte članak Windows 10 pošta i kalendar - najčešća pitanja.

Takođe pogledajte

Uvoz i izvoz Outlook e-pošte, kontakata i kalendara

Da biste pristupili verziji programa Outlook na mreži, prvo se poveže na internet. Zatim se prijavite na svoj nalog e-pošte na isti način kao što se prijavljujete na Facebook, Amazon ili Netflix.

Outlook.com / Hotmail.com

Outlook.com / Hotmail.com predstavlja besplatnu uslugu e-pošte korporacije Microsoft zasnovanu na vebu. Outlook.com nije instaliran na računaru jer je to usluga kojoj se pristupa putem interneta, tako da za nju nema informacija o verziji.

Snimak ekrana novog doživljaja aplikacije „Pošta“

Outlook na vebu za preduzeća (Microsoft 365 )

Izgled trake u programu Outlook na vebu.

ili

Snimak ekrana novog doživljaja aplikacije „Pošta“

Ako imate Microsoft 365 za preduzeća pretplatu, plan uključuje pristup verziji programa Outlook kojem možete da pristupite bilo gde gde se nalazi Internet veza.

Usluga „Outlook na vebu“ posebno je korisna ako imate naloge e-pošte u više usluga jer kompletnom e-poštom možete da upravljate na jednom mestu.

Uslugu „Outlook na vebu“ ne možete da koristite za uvoz ili izvoz kontakata i e-pošte. Da biste uvezli ili izvezli kontakte, morate da koristite verziju 2016, 2013, 2017 ili 2007 aplikacije Outlook. Evo šta da radite kada se aplikacija Outlook instalira na računaru:

 1. Dodajte svoju adresu e-pošte u aplikaciju Outlook. Na taj način se vrši sinhronizovanje sa uslugom e-pošte i pojavljuju se e-pošta i kontakti.

 2. Odaberite jedno od uputstava navedenih na ovoj stranici: Uvoz i izvoz Outlook e-pošte, kontakata i kalendara.

Outlook Web App (za Exchange 2010 ili 2016)

Outlook Web App se koristi samo u poslovnim ili školskim okruženjima koja hostuju sopstveni Exchange server.

Da biste došli do kontakata, iz pokretanja aplikacija Ikona „Pokretanje Office 365 aplikacije“ izaberite stavku Osobe.

Da biste uvezli ili izvezli kontakte, morate da koristite verziju 2016, 2013, 2017 ili 2007 aplikacije Outlook. Evo šta da radite kada se aplikacija Outlook instalira na računaru:

 1. Dodajte svoju adresu e-pošte u aplikaciju Outlook. Na taj način se vrši sinhronizovanje sa uslugom e-pošte i pojavljuju se e-pošta i kontakti.

 2. Odaberite jedno od uputstava navedenih na ovoj stranici: Uvoz i izvoz Outlook e-pošte, kontakata i kalendara.

Izgled trake u aplikaciji Outlook Web App

Outlook za Android

Ako imate Android telefon ili tablet, Outlook proizvod koji koristite je Outlook za Android. Aplikacija omogućava da upravljate e-poštom, kalendarom, kontaktima i datotekama. Možete da dodate bilo koji nalog e-pošte koji koristi POP ili IMAP, kao i Outlook.com, Microsoft 365, gmail, Yahoo i Exchange naloge. Evo nekih informacija za ovu verziju programa Outlook:

Slika kako Outlook izgleda na iPhone uređaju.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×