Odgovaranje na poziv sa tastature u timovima

Odgovaranje na poziv sa tastature u timovima

Kada primite poziv u Microsoft timovima, čućete melodiju. Ako ste zaposleni u drugoj aplikaciji, pritisnite kombinaciju tastera ALT + TAB da biste se ponovo fokusirali na timove (ili karticu + TAB ako radite na Mac računaru). Ako aktivno radite u timovima, samo jedan taster se udaljava od odgovaranja na poziv ili odbijanje. Evo šta treba da uradite.

Za Windows:

  • Ako radite u aplikaciji za stone računare, pritisnite kombinaciju tastera ALT + R da biste odgovorili na poziv ili kombinaciju tastera ALT + SHIFT + R da biste ga odbili.

  • Za one koji rade u Veb aplikaciji u operativnom sistemu Windows, pritisnite kombinaciju tastera CTRL + ALT + R da biste odgovorili na poziv i pritisnite kombinaciju tastera CTRL + ALT + SHIFT + R da biste ga odbili.

Za Mac:

  • Da biste odgovorili na poziv u aplikaciji za stone računare, pritisnite kombinaciju tastera CTRL + R. Da biste odbili poziv iz aplikacije za stone računare, pritisnite kombinaciju tastera CTRL + SHIFT + R.

  • Ako radite u Veb aplikaciji, pritisnite kombinaciju tastera CTRL + Command + R da biste odgovorili na poziv i CTRL + Command + SHIFT + R da biste ga odbili.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×