Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Poravnite utisak pri radu sa muzikom u usluzi Teams pomoću režima muzike velike tačnosti. Ova postavka vam pruža mogućnost da kreirate bogatije zvučno iskustvo kada prenosite muziku slušaocima na Teams sastanku ili pozivu.

Ova postavka je dobra za časove muzike na mreži, prenos muzičkih performansi i u bilo koje druge trenutke kada želite da prenesete muziku visokog kvaliteta publici na mreži.

U ovom režimu, Teams podržava brzinu uzorkiranja od 32kHz na 128kb kada to dozvoljava propusni opseg mreže. Unutrašnja audio obrada je optimizovana za reprodukovanje muzike sa velikom tačnosti. Kada propusni opseg mreže nije dovoljan, protok se može smanjiti na čak 48kb, a Teams i dalje proizvodi kvalitetan zvuk.

Obezbeđene su vam i opcije za isključivanje otkazivanja eha, suzbijanje šuma i dobijanje kontrole kada se okruženjem profesionalno upravlja, npr. slušalice visokog kvaliteta se koriste bez povratnih informacija zvuka, okruženje ima nisku pozadinski šum, a unosom mikrofona se upravlja na optimalnim nivoima.

Da biste na najbolji način koristili ovajrežim muzike, predlažemo da ne koristite Bluetooth uređaje. Umesto toga, dajte saglasnosti za spoljne zvučnike visokog kvaliteta ili profesionalne mikrofone i slušalice. Ugrađeni mikrofoni i zvučnici višeg kvaliteta na laptopovima, kao što je Surface Book, pružaju i dobra zvučna iskustva.

Napomena: Režim muzike trenutno nije dostupan tokom događaja uživo usluge Microsoft Teams. ili kada koristite prostorni zvuk.

Kako da uključite režim muzike velike tačnosti

  1. Pre nego što se pridružite sastanku ili pozivu, idite na Postavke >Uređaji > režim muzike velike tačnosti i uključite preklopnik. Ispod njega će se nalaziti polje za potvrdu za otkazivanje eha koje je podrazumevano omogućeno.

  2. Kada ste na sastanku, izaberite muzičku belešku na vrhu prozora sastanka. Sada ste spremni da prenesete muziku.

  3. Kada završite, ponovo izaberite muzičku belešku da biste onemogućili režim muzike velike tačnosti.

Snimak ekrana kontrola sastanka na vrhu Microsoft Teams sastanka. Ikona muzičke beleške kruži crvenom bojom da bi se istaklo dugme koje uključuje režim muzike velike tačnosti

Ova postavka je najbolje koristiti za deljenje sadržaja muzike, ne za govor. Za redovne pozive i sastanke na kojima ćete pričati, predlažemo da ne omogućite režim muzike velike tačnosti jer će koristiti veći propusni opseg i neće potisnuti buku u pozadini.

Važno: 

  • Vi ste odgovorni za nezavisno brisanje i obezbeđivanje svih neophodnih prava i dozvola za korišćenje bilo koje muzičke ili audio datoteke sa uslugom Microsoft Teams.

  • Oni mogu da obuhvataju intelektualnu svojine i druga prava u bilo kojoj muzici, zvučnim efektima, zvuku, brendovima, imenima i drugom sadržaju u zvuku koji koristite u usluzi Teams od svih relevantnih čuvara prava.

  • Autori prava mogu da uključuju umetnike, glumce, izvođače, muzičare, tekstopisce, kompozicije, oznake zapisa, izdavače muzike, sindikate, gildove, prava, organizacije za kolektivno upravljanje i sve druge strane koje poseduju, kontrolišu ili licencišu autorska prava, zvučne efekte, audio i druga prava intelektualne svojine.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×