Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Pošto su razgovori na kanalima grupisani u niti, postoji nekoliko dodatnih prečica koje možete da koristite za kretanje kroz poruke na kanalu.

  • Koristite taster Tab da biste otišli na listu razgovora, a zatim koristite strelice nagore i nadole da biste prešli sa jednog razgovora na drugi.

  • Pritisnite taster Enter da biste izabrali razgovor, a zatim ponovo koristite strelice nagore i nadole da biste pročitali poruku ili odgovorili na nit razgovora.

  • Pritisnite taster Enter da biste izabrali poruku, a zatim koristite taster Tab da biste pristupili različitim radnjama (kao što je čuvanje poruke ili sviđanje poruke ili za praćenje veze).

  • Želite da platite kauciju? Samo koristite taster Esc da biste se vratili u navigaciju kroz razgovore.

Te iste komande rade i u privatnim ćaskanju ili ćaskanju jedan na jedan. Imajte na umu da su ti razgovori jednostavno jedna velika nit, tako da će izgledati drugačije od razgovora na kanalu.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×