Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Novi Outlook za Windows donosi najnovije funkcije sa modernim i pojednostavljenim dizajnom na Windows 11 računar. Možete da je prilagodite stilu i uradite više uz novi Outlook za Windows! Saznajte više o novoj aplikaciji Outlook za Windows ovde.

Kada će novi Outlook za Windows zameniti aplikacije "Pošta", "Kalendar" Osobe aplikacije?

Počevši od 2024. godine, novi Windows 11 će biti isporučeni sa novom aplikacijom Outlook za Windows kao podrazumevanom aplikacijom poštanskog sandučeta besplatna za sve korisnike. Aplikacije "Pošta" i "Kalendar" će i dalje biti dostupne putem preuzimanja u Prodavnici Microsoft Store do 31. decembra 2024. Nakon ovog datuma aplikacije & kalendara više neće biti podržane. Na postojećim uređajima korisnici mogu da se prebace na novi Outlook za Windows sa preklopnog dugmeta u aplikacijama "Pošta" i "Kalendar". Ovde možete da vidite više informacija o pristupu Osobe aplikaciji

Prelazak na novi Outlook za Windows

Da biste isprobali pregled novog programa Outlook za Windows, možete da prevučete preklopnik Isprobajte novi Outlook koji se nalazi u gornjem desnom uglu aplikacija "Pošta" i "Kalendar" ili klasičnu aplikaciju programa Outlook za Windows, a zatim pratite uputstva na ekranu. Pogledajte članak Prvi koraci uz novi Outlook za Windows.

NAPOMENA: U bilo kom trenutku možete da se vratite na prethodno iskustvo. Jednostavno prevucite preklopnik na isključeno i on će automatski otvoriti prethodnu verziju bez podataka ili gubitka e-pošte.  

Zašto koristiti novi Outlook za Windows

Novi Outlook za Windows je za sve. Sada svi koji imaju Windows dobijaju najbolje od programa Outlook besplatno ugrađen u Windows. Nije potrebna pretplata. Pisaćete bolje e-poruke sa naprednim veštakom ugrađenim u novi Outlook za Windows kako bi vam pomogao da pišete efektne, jasnije poruke bez grešaka. Novi Outlook za Windows takođe može da vam pomogne da pratite važne razgovore. Ostale sjajne funkcije novog programa Outlook za Windows uključuju:

  • Unapredite naloge. Sada svi mogu da pristupe svojim e-porukama – na jednom mestu – na svakom Windows uređaju. To je Gmail, Yahoo! pa čak i mesto za taj nalog koji koristite za kupovinu.

  • Budite u toku sa stvarima. Organizujte zakazane obaveze, delite dostupnost i događaje pomoću klika i obezbedite vreme za važne osobe i događaje.

  • Oseжam se sigurno. Imajte poverenja u bezbednost korporacije Microsoft kako bi vaše e-poruke i dokumenti držali bezbedne od phishing prevara i prevara.

  • Postiћite viљe. Uživajte u usluzi Microsoft 365 besplatno na vebu i koristite Word, Excel, PowerPoint i OneDrive klikom na dugme.

  • Budite organizovani. Uredite svoj vredni sadržaj ili ga pronađite jednostavno pomoću univerzalne pretrage, učinite kalendar svojim sa više opcija i mogućnosti personalizacije i znate kada će paketi stići uz praćenje paketa.

  • Objedinite naloge. Novi Outlook za Windows donosi nekoliko prednosti kada je u pitanju upravljanje e-poštom i kalendarima. Na primer, sada možete da prikažete različite e-poruke i događaje iz kalendara na jednom mestu, što olakšava organizovanje. Ovo je takođe sjajno za osobe koje imaju naloge više dobavljača, jer mogu da im pristupe sve iz jednog objedinjenog prijemnog sandučeta. 
    '

Bilo da tražite lakši način za upravljanje e-porukama ili želite veću kontrolu nad događajima iz kalendara, novi Outlook za Windows ima nešto da ponudi svima! 
 

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×