Privremeno sprečavanje ažuriranja za Windows da ponovo instalirate Windows 10 minuta

Simptomi

U programu Windows 10, uređaj je uvek je u toku sa najnovijim funkcijama i zakrpe. Ispravke za Windows instaliraju automatski, bez potrebe da biste izabrali koje ispravke su potrebne ili ne treba. U rijetkim slučajevima, određeno ažuriranje možda privremeno dovesti do problema sa uređajem, a u ovom slučaju morate način da sprečite problematična ažuriranje da automatski ponovno instaliranje ispravki za Windows instaliraju se sledeći put.

Rešenje

Ako je ispravka vam nude se uzrokujući sistem dolazi do pada ili nestabilnosti i Windows je ispravno funkcioniše jednak da mogu promena, pratite ova uputstva da biste sprečili neželjeni upravljačkog programa ili ažuriranja budu instalirani:

  1. U polje za pretragu upišite „Prikaz instaliranih ispravki”, a zatim kliknite na Prikaz instaliranih ispravki – Kontrolna tabla iz rezultata pretrage.

  2. Da biste deinstalirali neželjeni ispravku, izaberite je sa liste, a zatim izaberite stavku Deinstaliraj.

Da biste privremeno sprečili ažuriranje toku je ponovno instaliranje dok je ažurirani ispravka nije dostupna, program za rešavanje problema je dostupna koja pruža korisnički interfejs za skrivanje i prikazivanje Windows ispravki i upravljačkih programa za Windows 10. Možete da nabavite i da pokrene rešavanje problema „Prikaži ili sakrij ažurira” tako što ćete ga preuzeti sa lokacije Microsoft Download Center: Download Preuzmite paket za rešavanje problema sa „Prikaži ili sakrij ažurira”. Microsoft je skenirala ovu datoteku protiv virusa. Microsoft je koristio najnoviji softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum objavljivanja datoteke. Datoteka se čuva na serverima sa poboljšanom bezbednošću koji sprečavaju neovlaštene izmjene datoteke. Kada kliknete na vezu za preuzimanje, bićete upitani za otvaranje ili čuvanje wushowhide.diagcab. Otvaranje wushowhide.diagcab će pokrenuti program za rešavanje problema. Zatim kliknite na dugme dalje da biste nastavili i sledite uputstva za rešavanje problema da biste sakrili problematična upravljački program ili ažuriranje.  

Više informacija

3073930 - privremeno sprečavanje ažuriranja za upravljački program da ponovo instalirate Windows 10 minuta

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×