Ukončenie zdieľania poznámkového bloku

Vzťahuje sa na
OneNote pre Microsoft 365 OneNote pre Microsoft 365 pre Mac OneNote 2024 OneNote 2024 pre Mac OneNote 2021 OneNote 2021 pre Mac OneNote 2016 OneNote 2016 pre Mac OneNote 2013 OneNote pre Mac OneNote OneNote pre telefóny so systémom Android OneNote Web App OneNote 2010 OneNote 2007 OneNote pre Android

Ak zdieľate poznámkový blok a už nechcete, aby ho ostatní používatelia mohli zobrazovať a upravovať, môžete odstrániť povolenia jedného alebo všetkých používateľov alebo zmeniť nastavenia povolení na zdieľanie.

Ak chcete niekomu zakázať upravovať poznámkový blok, no chcete mu povoliť jeho zobrazovanie , zmeňte povolenia pre tohto používateľa z možnosti Môže upravovať na možnosť Môže zobrazovať.

Ak chcete ukončiť zdieľanie, odstráňte všetky prepojenia na zdieľanie a ukončite zdieľanie s ľuďmi, ktorí majú priamy prístup.

Ak chcete konkrétnej osobe zabrániť zobrazovať a upravovať poznámkový blok, môžete zmeniť povolenia v časti Zdieľané s.

  1. Otvorte príslušný poznámkový blok.

  2. V pravom hornom rohu okna vyberte položku Zdieľať, Zdieľať.

  3. Vyberte položku Spravovať prístup.

  4. Vyberte, či chcete odstrániť jednu alebo viac People, alebo odstráňte a zakážte svoje prepojenia.

  5. Ak chcete prístup úplne odstrániť, vyberte pre danú osobu možnosť Upraviť, Môže upraviť alebo Zobraziťmôže zobraziť.

  6. V časti Priamy prístup vyberte položku UpraviťMôže znova upravovať a potom vyberte položku Odstrániť, odstrániť priamy prístup.

    Snímka obrazovky OneNotu zobrazujúca postup odstránenia priameho prístupu na zdieľanie