Srodne teme
×

U Microsoft Family Safety, dve zasebne uloge razlikuju pojedince u porodičnoj grupi: organizatora i člana.  

Organizatori porodice

Organizatori porodice su administratori porodične grupe. Oni mogu da dodaju i uklanjaju članove, upravljaju ograničenjima i dozvolama, kao i da vide detalje izveštavanja o aktivnostima. Organizatori takođe mogu da dele informacije o aktivnostima o članovima porodice u okviru zakonskog uzrasta. 

 Pristup organizatora obuhvata: 

Članovi porodice

Članovi porodice uzrastu su uzrast i dele važne informacije sa organizatorima, kao što su njihove lokacije ili vreme koje se nalazi na ekranu. Takođe, mogu da zahtevaju odobrenja kupovine ili da traže više vremena na svojim uređajima lako putem aplikacije "Porodična bezbednost". Članovi porodice stariji od zakonskog uzrasta mogu u postavkama da omoguće sledeće funkcije da dele podatke sa organizatorima porodične grupe: 

Dozvolite organizatorima da vide vaše uređaje:Organizatori mogu da prikaže zdravlje uređaja člana porodice i odluče da li su potrebne neke ispravke.  

Dozvolite organizatorima davide vašu aktivnost: Organizatori mogu da vide izveštavanje o aktivnostima člana porodice, prilagode ograničenja naloga i dodaju novac za trošenje na nalog. Organizatori takođe mogu da prikažu veb lokacije koje su posetili, aplikacije i igre koje su koristili i termine koje su pretraživali u Bing pretraživaču.

Dozvolite organizatorima davide vašu lokaciju: Organizatori mogu da uključe pronalaženje deteta i lociraju člana porodice na mapi čiji je uređaj povezan putem usluge Porodična bezbednost. 

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×