Microsoft Stream se uvek poboljšava – pogledajte najnovije ispravke i napomene o izdanju.

Potrebe komunikacije se menjaju. Spremni smo da vam pomognemo.

Napomene: 

 • Microsoft 365 broj događaja uživo

 • Da bismo nastavili da podržavamo potrebe naših korisnika, do 31. januara 2022,proširićemo privremena ograničenja za događaje uživo, uključujući:

 • Pored toga, uživo događaji sa do 100.000 učesnika mogu da se planiraju putem programa za pomoć događajima Microsoft 365 uživo. Tim procenjuje svaki zahtev i radi sa vama kako bi utvrdio opcije koje mogu biti dostupne. Saznajte više

 • Neophodno je da imali najmanje pet (5) dana da bismo podesili prilagođeni događaj uživo.

 • Podrška za događaje za do 20.000 učesnika

 • 50 događaja se mogu hosti istovremeno na zakupcu

 • Trajanje događaja od 16 časova po emitociji

maj 2020.

Snimanje ekrana može da vam pomogne da komunicirate, podučite i učite

Lako kreirajte nove video zapise uz alatku za snimanje ekrana zasnovanu na vebu – nema potrebe da preuzimate ništa da biste počeli. Samo otvorite najnoviju verziju programa Edge ili Chrome i svoj Stream portal, a zatim sa padajuće liste Kreiraj izaberite stavku Ekran zapisa.

Autori video zapisa mogu da koriste opcije da bi:

 • snimanje bilo kog prozora ili ekrana

 • dodavanje mikrofona ili zvuka sistema

 • include a webcam for a personal touch

Roadmap

Da biste videli šta je u budućem roadmap-u za Microsoft Stream, pogledajte Microsoft Roadmap i filtrirajte do Microsoft Stream proizvoda: Stream Roadmap

Vaše povratne informacije su nam važne! Pridružite se našoj zajednici i dodajte nove Stream ideje za funkcije ili glasajte za ideje drugih osoba: Strimuj ideje

mart 2020.

Hvatajte, zamenjujte, briši, hvatajte, briši i skraćevajte, o moj!

Stream aplikacija za mobilne uređaje vam sada može da snima, kreira i uređuje video zapise direktno sa telefona. *Zamenite ih prednjom kamerom i prednjom kamerom tokom snimanja *Snimanje video zapisa tokom snimanja *Poboljšaj video zapise tokom snimanja crtanjem, dodavanjem teksta, primenom filtera ili dodavanjem emodžija i nalepnica sa slikama *Snimite više klipova, prerasporedite ih i skratite

Pogledajte snimanje video zapisa i uređivanje video zapisa na mobilnom uređaju za više informacija.

Stream admin mode: with great power comes great responsibility

Kada se režim striminga promeni, Microsoft Stream korisnici mogu da upravljaju sadržajem u ime korisnika, uključujući privatni sadržaj ili sadržaj koji obično nemaju dozvole za uređivanje. Ova nova promena u režimu /isključena je zamenjuje prethodne veze "Uredi u režimu korisnika" u odeljku Tok. To takođe omogućava Strim adminitratima da pretražuju sa normalne stranice za pretraživanje video zapise koji su privatni.

Video smernice preduzeća u podnožju striminga

Ako ste ranije dodali smernice video preduzeća za Stream, ona će se pojaviti samo na stranici za otpremanje. Sada kada definišete smernice preduzeća,ona je prikazana i u podnožju toka.

Smernicama preduzeća možete čak i da date sopstveni prilagođeni tekst za prikaz.

februar 2020.

Microsoft 365 programa za pregled događaja uživo

Potrebna vam je pomoć pri podešavanju sledeće sesije virtuelne obuke za preduzeće? Želite da razumete sve opcije dostupne za prenos toka uživo emitovanja kvartalnog emitovanja vašeg direktora? Microsoft može da vam pomogne!

Microsoft je pokrenuo besplatan javni pregled nove usluge za pomoć događajima uživo korisnicima kako bi im pomogao da uspešno isporuče događaje uživo pomoću usluga Teams, Stream ili Yammer. Nova usluga pruža virtuelnu pomoć za sve koji su zainteresovani da postanu upoznati sa postavljanjem i pokretanjem događaja uživo – uključujući pomoć pre, tokom i posle događaja za hoste i izlažeče.

Januar 2020.

PowerApps ♥ Microsoft Stream

PowerApps sada podržava dodavanje Strim video zapisa u aplikaciju. Pogledajte dokumente pomoći za PowerApps da biste proverili kako da koristite video kontrolu za Microsoft Stream.

novembar 2019.

Ignite 2019 session: What's new & what's next for Stream

Ako ste propustili sesiju "Šta je novo u & sledeći put" u Ignite u novembru 2019, možete da pogledate snimak sesije u nastavku ili da odete u Microsoft Tech Communityda biste preuzeli resurse za sesiju.

Skraćite video zapis, skraćite ga

Vlasnici video zapisa i producenti događaja uživo sada mogu da skrate početak ili kraj video zapisa iz usluge Stream: Idite na stranicu plejera > ... > Skrati video

To je naročito korisno za događaje uživo Teams snimanja sastanaka gde sastanak ili događaj ne počinju odmah na početku snimka.

Strimujte video zapise u pitanju za Microsoft Forms

Microsoft Forms vam sada omogućava da dodate Stream video kao odziv za pitanje. Na pitanje u aplikaciji Microsoft Forms: Umetanje medija > Video > Nalepite URL adresu video zapisa toka > Dodaj

Sada možete da učinite anketu interaktivnnijim tako da korisnicima omogućite da pogledaju kratak video sa striminga pre nego što odgovore na pitanja.

Gde sam stavio taj sastanak? Nadam se da sam ga imao ovde pre par sekundi.

U Microsoft Teams, možete da snimate sastanke u oblaku i oni će biti sačuvani direktno u microsoft Stream. Sada možete brzo da se vratite na te snimke sastanka u okviru striminga da biste ih pregledali ili delili sa drugim osobama. U žetoku idite na Moj sadržaj > Sastanke.

oktobar 2019.

Zamena video zapisa i zadržite iste veze

Vlasnici video zapisa sada mogu da zamene video ili događaj uživo u stream bez prekidanja veze ili koda za ugljanje. Ovo je zapanjujuće ako ste celoj organizaciji poslali e-poruku sa linkom ka video zapisu, ali odmah nakon što ste ga poslali, shvatićete da postoji nešto u video zapisu što treba da se popravi. Ili, ako koristite kodove za ugljanje Stream kao deo lekcija za obuku, možete samo da zamenite video u funkciji Stream i ne morate da dodirnete samu lekciju. Vlasnici video zapisa mogu da odu na lokaciju Ažuriranje detalja o video zapisu > zamena video zapisa

Parlez-vous français? O español, 或中文, oder Deutsch, o italiano, または日本語, ou Português?

Strim sada podržava više jezika za automatske pomoćne natpise i transkripte. Pre stream je mogao da generiše samo pomoćne natpise i transkript koji se može pretražiti za video zapise na engleskom ili španskom jeziku. Sada Stream podržava 8 različitih jezika:

 • engleski

 • kineski

 • francuski

 • nemački

 • italijanski

 • japanski

 • portugalski

 • Španski

Da, želim da omogućim pomoćne natpise za sve video zapise. Hvala.

Plejer Stream je poboljšan, pa kada omogućite pomoćne natpise, izaberete podnaslov ili promenite postavke natpisa/titla u aplikaciji Stream, on se pamti za sledeći video koji gledate.

Strim izgleda kao da je sada sve nesmanjeno

Ako izgledate blizu, strim ima neznatno ažurirani izgled i dozu gledanja. Prošli smo kroz svaku stranicu usluge Stream i ažurirane boje, fontove, razmake, senke u pozadini i ikone kako bismo olakšali korišćenje usluge Stream. To je isti Tok koji je upravo doteran u dostojan dočeka.

septembar 2019.

Mm, da. Ako biste mogli samo da slobodno i ponovo udužite smernice preduzeća pre nego što otpremite video na Stream, to će biti sjajno. Da li ste ispravno videli memo? Mmmmkay?

Stream je uvek imao mogućnost da organizacije zahtevaju prihvatanje smernica preduzeća pre otpremanja video zapisa u Stream. Ali nije bilo načina da se poništi to prihvatanje kada ga je osoba prvi put prihvatila. Sada možete da poništite prihvatljivost svih korisnika i zahtevate da ponovo pročitaju i prihvate smernice.

avgust 2019.

O, ne! Slučajno sam izbrisao najvažniji video do sada! - 1.0.1723.9

Ne brinite, Stream sada ima korpu za otpatke video zapisa od 30 dana, tako da lako možete da oporavite izbrisane video zapise! Kao korisnik, možete da izbrišete sve videozapise za koje ste vi vlasnik , a kao Stream adminmožete da poništite izbrisane video zapise u ime korisnika ako je to potrebno. Izbrisani video zapisi u korpi za otpatke i dalje se računaju u kvotu skladišta. Kada se iz korpe za otpatke izččnu, više se neće računati u vašu kvotu.

Poštovani posetioci kanala, trebalo bi da pogledate ove video zapise ovim redosledom. Hvala, vlasnik kanala - 1.0.1723.9

Postoji nova postavka na kanalima koja omogućava vlasniku kanala (ili vlasniku grupe/saradniku) da postavi podrazumevani redosled sortiranja video zapisa na kanalu. Kada osobe posete vaš kanal, videće video zapise sortirate po opciji koju ste odabrali. Video zapise možete da koristite za sortiranje video zapisa po datumu objavljivanja ili čak po imenu video zapisa da biste posetioci uverili da će posetioci videti listu video zapisa po redosledu koji želite.

jun 2019.

PowerPoint + Stream = Sjajno!

Umetnite Strimuj video zapise u PowerPoint! Sada, u okviru PowerPoint, možete da umetnete > Online video zapis > Nalepi u vezu video zapisa toka i ona će ugostiti striming videodirektno na PowerPoint slajd.

Veze za striming su podržane PowerPoint verzijama Office 365 pretplatnicima:

 • PowerPoint Online

 • PowerPoint za Windows – verzija 1906, 11727.20210

 • PowerPoint za Mac - Verzija 16.26.19060901

E-poruke iz usluge Stream su ponovo omogućene - 1.0.1668.1

U prošlosti su e-poruke poslate direktno iz usluge Stream bile onemogućene. Sada su e-poruke ponovo omogućene za striming. Otpremači će dobiti e-poruku od usluge Stream kada se završi obrada video zapisa, a korisnici mogu nekome da pošalju vezu ka video zapisu sa veba za deljenje putem > e-pošte.

Bugz - 1.0.1668.1

Poboljšanja kvaliteta za pristupačnost, reprodukciju, ugostite jedinstveno prijavljivanje (SSO), Live događaje, eCDN (ažuriranje Kollective dodatne komponente) i druge opšte popravke portala.

maj 2019.

U anketi piše... Dodavanje usluge Microsoft Forms u video zapise - 1.0.1637.3

Učinite video zapise interaktivnijim dodavanjem ankete, testa ili ankete iz usluge Microsoft Forms. Pošto gledaoci gledaju video zapis, on će pauzirati reprodukciju i prikazati obrazac u određeno vreme. Kad gledaoci odgovore na pitanja, reprodukcija video zapisa će nastaviti da se reprodukuje. Više informacija potražite u članku Dodavanje ankete, u ankete ili testa u video zapis.

Pomoć! - 1.0.1637.3

Okno za pomoć u aplikaciji Stream ažurirano je korisnijim vezama, mogućnost direktne pretrage dokumenta za pomoć usluge Stream i sada će prikazivati prilagođene informacije o radnoj svesci kako je podešeno Office 365 kao adminposte.

Swatting flies - 1.0.1637.3

Poboljšanja kvaliteta za pristupačnost, reprodukciju, ugostite jedinstveno prijavljivanje (SSO), Live događaje, eCDN (Hive dodatna komponenta ažurirana), ažuriranu verziju plejera i druge opšte popravke portala.

april 2019.

Stream je yankee šnadle dandy

Strim je sada dostupan u instanci Office 365 Government Community Cloud (GCC) SAD (Office 365), koja je dostupna saveznim, državnim, lokalnim i tribalnim vladinim vladama SAD, kao i ugovorima koji drže ili obrađuju podatke u ime vlade SAD. Striming i dalje nije dostupan u GCC-High ili GCC-DOD, proverite da li postoje ispravke za ta okruženja kasnije ove godine. Pogledajte Office 365 GCC potražite više informacija o GCC okruženju.

Webpart, show me all of Stream on SharePoint

Nova SharePoint Online Stream veb segmenta za prikaz video zapisa u celom toku. Ovom opcijom možete da istaknete video zapise u trendu iz celog toka na SharePoint stranici ili da istaknete video zapise na određenoj temi tako što ćete filtrirati do određenog termina za pretragu. Pogledajte konfigurisanje Strim veb segmenta za prikaz video zapisa u celom toku za više informacija.

Svi dele sa svojim susedom - 1.0.1569.3

Kada danas otpremite video sa sajta Stream, podrazumevano je potvrđen izbor u polju za potvrdu Dozvoli svima u preduzeću da pogledaju ovaj video zapis. Uz ovo izdanje dodajemo novu postavku za adminitriranje toka koja će biti kontrola tokom otpremanja, bez obzira na to da li je izbor u ovom polju za potvrdu podrazumevano potvrđen ili ne. Da biste došli do ove postavke, idite na stavke Strimuj > Kreiranje sadržaja > Podrazumevane video dozvole. Pogledajte podrazumevane dozvole za video zapise za više informacija.

Ew greške - 1.0.1585.1

Poboljšanja kvaliteta za pristupačnost, performanse, reprodukciju, događaje uživo i opšta poboljšanja. Preimenovana administratorska postavka za omogućavanje eCDN dobavljača nezavisnih dobavljača iz "Kešing mreže" u "eCDN dobavljač".

mart 2019.

Kosokva - 1.0.1535,6

Poboljšanja kvaliteta za pristupačnost, reprodukciju, ugradnja jedinstvenog prijavljivanje (SSO), Live događaja, eCDN (ažurirana kolective dodatna komponenta), ažurirana je verzija plejera, Stream veb segment za SharePoint Online i druge opšte popravke portala.

Uživo u 3, 2, 1 - 1.0.1535.7

Događaji iz usluge Microsoft Live su van pregleda i generalno su dostupni. Pogledajte kako možete da podesite sopstveni događaj uživo u stream, Teams ili Yammer.

Takođe pogledajte

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×