SharePoint aplikacija za mobilne uređaje za Android

Dostiganje sadržaja interne mreže pomoću SharePoint za android. Pročitajte vijesti iz vaše organizacije, pronađite osobe i sadržaj i vratite se na nedavne i sačuvane datoteke i vesti.

Preuzimanje i prijavljivanje

Kada preuzmete aplikaciju iz Google Play prodavnice, prijavite se u SharePoint da biste pristupili sadržaju na uređaju.

Kada pokrenete SharePoint aplikaciju, možda će se tražiti da dodate nalog. Dodavanje SharePoint naloga SharePoint za Android prati iste korake kao i u Microsoft 365. Ako je ovo prvi put da se prijavljujete u Microsoft 365, možete pročitati više gde se prijavite u Microsoft 365.

Napomene: 

  • SharePoint mobilna aplikacija će uskoro podržati prilagođeno brendiranje za organizacije koje su prilagođene pomoćuMicrosoft 365 centar administracije. To znači da logotip i boje vaše organizacije mogu da se pojave u iskustvu aplikacije za mobilne uređaje kao što to rade na vebu. Administratori usluga mogu da prilagode temu za vašu organizaciju.

  • Ova funkcija će uskoro biti predstavljena organizacijama koje su se opredele za program ciljane objave. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili da ona izgleda drugačije od onoga što je opisano u člancima pomoći.

Pronalaženje, čuvanje, čitanje, deljenje i komentarišanje

Kartica " Pronalaženje " pruža čvorište za saradnju na intranet za mobilne uređaje.

  • Preduzmite radnju o sadržaju u odeljcima za brzi pristup i nedavne datoteke

  • Potražite lokacije sa odeljaka za često lokacije i oblikovane veze sa oblikovanim vezama . Pronalaženje lokacija koje ste sledili sa više lokacija

  • Da biste pronašli SharePoint sadržaj, dodirnite pored lupu Ikona lupe

Posjećite karticu " ja " za nedavni i sačuvani sadržaj.

Informacije o pristupu na kartici vesti . Pročitajte više u vestima tima u SharePoint aplikaciji za mobilne uređaje za Android.

Više pomoći za SharePoint za Android

Postavite pitanje u SharePoint Android zajednici

Da biste dobili dodatnu pomoć, obratite se IT sektoru ili administratoru. Ako ste administrator SharePoint , možete da otvorite i ulaznicu za podršku u Microsoft 365 centru administracije.

Informacije o podršci

SharePoint za Android zahteva Android 4.4 (KitKat) ili noviju verziju. Kompatibilan je sa Android tablet računarima i telefonima. Aplikacija može da se poveže sa SharePoint u Microsoft 365 (Enterprise, edukacija, vlada i Dvtaj), SharePoint Server 2013 i SharePoint 2016. Windows potvrda identiteta (NTLM) i potvrda identiteta zasnovani na obrascima se podržavaju za SharePoint 2016 i SharePoint Server 2013, koje se takođe nazivaju lokalno. Za lokalnu pomoć ne podržavamo: ADFS, Kerberos, osnovnu potvrdu identiteta, stavku potvrda identiteta, samopotpisani SSL ili više tip potvrde identiteta u jednoj zoni. Da biste dobili najbolji utisak pri radu, Office Graph mora da bude omogućen za nalog i organizaciju. Office Graph isključuje se samo za vas kada isključite Delve za nalog. Da biste proverili da li je Delve, a zato je Office Graph isključen za vaš nalog, pogledajte članak mogu li da isključim delve? Takođe, Microsoft 365 administratori kontrolišu pristup Office grafikonu za celu organizaciju. Listu jezika koje podržava SharePoint potražite u članku Jezički paketi u sistemu SharePoint Server 2013

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×