Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
SharePoint aplikacija za mobilne uređaje za Android

Pristupite intranet sadržaju pomoću SharePoint za Android. Čitajte vesti iz svoje organizacije, pronađite osobe i sadržaj i vratite se na nedavne i sačuvane datoteke i vesti.

Preuzimanje i prijavljivanje

Kada preuzmete aplikaciju iz Google Play prodavnice, prijavite se u SharePoint da biste pristupili sadržaju na uređaju.

Kada pokrenete SharePoint aplikaciju, možda će se tražiti da dodate nalog. Dodavanje naloga SharePoint u aplikaciju SharePoint za Android prati iste korake kao prijavljivanje u Microsoft 365. Ako se prvi put prijavljujete u uslugu Microsoft 365, možete da pročitate više u članku Gde se prijavljuje u Microsoft 365.

Napomena: Poništili smo 3 ulazne tačke za pristup sadržaju iz SharePoint aplikacije za mobilne uređaje; umesto toga, preporučujemo korišćenje trake za pretragu, čuvanje za kasnije i druge avenije u SharePoint aplikaciji za mobilne uređaje da biste pristupili bilo kom sadržaju.
1. Kartica koja prikazuje popularne datoteke sa ekrana nivoa 2 za "Pronalaženje/datoteke"
2. Odeljak "Nedavne datoteke" iz veza za brzu navigaciju samo za aplikaciju prikazanih za lokacije tima. Pošto ova funkcija ne postoji u SPO & od, poravnavamo isto za Mobilne uređaje i,
3. Nedavna aktivnost korisnika u SharePoint vestima i stranicama na "Nedavno korišćenoj kartici"

Pronalaženje, čuvanje, čitanje, deljenje, sviđanje i komentarisanje

Kartica Pronalaženje pruža čvorište za saradnju intraneta sadržaja za mobilne uređaje.

  • Preduzimanje radnje na sadržaju u odeljcima "Brzi pristup " i "Nedavne datoteke"

  • Pristupite sajtovima iz odeljaka Čestelokacije i Istaknute veze. Pronalaženje sajtova koje pratite sa više sajtova

  • Da biste pronašli SharePoint sadržaj, dodirnite pored prozora lupe Ikona lupe

Posetite karticu "Ja " za nedavni i sačuvani sadržaj.

Pristup novostima sa kartice Vesti . Pročitajte više u članku Novosti tima u SharePoint aplikaciji za mobilne uređaje za Android.

Dodatna pomoć za SharePoint za Android

Postavite pitanje u SharePoint Android zajednici

Da biste dobili dodatnu pomoć, obratite se IT sektoru ili administratoru. Ako ste SharePoint , možete i da otvorite tiket za podršku u programu Microsoft 365 centar administracije.

Informacije o podršci

SharePoint za Android zahteva Android 4.4 (KitKat) ili noviju verziju. Kompatibilan je sa Android tablet računarima i telefonima. Aplikacija može da se poveže sa SharePoint u Microsoft 365 (Enterprise, Education, Government and DvNext), SharePoint Server 2013 i SharePoint 2016. Windows potvrda identiteta (NTLM) i potvrda identiteta zasnovana na obrascima podržani su za SharePoint 2016 i SharePoint Server 2013, koji se nazivaju i lokalno. Za lokalno ne podržavamo: ADFS, Kerberos, Osnovna potvrda identiteta, Skraćena potvrda identiteta, SSL samopotpisani SSL ili Više tipova potvrde identiteta u jednoj zoni. Da biste dobili najbolji utisak pri radu, Office Graph mora da bude omogućen za nalog i organizaciju. Office Graph isključuje se samo za vas kada isključite Delve za nalog. Da biste proverili da li je Delve, pa samim tim Office Graph, isključen za vaš nalog, pogledajte članak Mogu li da isključim Delve? Takođe, Microsoft 365 administratori kontrolišu pristup funkciji Office Graph za celu organizaciju. Listu jezika koje podržava SharePoint potražite u članku Jezički paketi u sistemu SharePoint Server 2013

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×