SharePoint aplikacija za mobilne uređaje za Windows 10 za mobilne uređaje

Microsoft SharePoint za Windows 10 Mobile je novi način za dobijanje SharePoint sadržaja. Možete da pregledate sajtove, aktivnosti na sajtu tima, liste i profile osoba. Možete takođe da pronađete osobe, sajtove i sadržaj, kao i da označite sajtove kao omiljene.

Preuzimanje i prijavljivanje

SharePoint za Windows 10 Mobile sada je dostupna svima putem Microsoft Store. Ako ste preuzeli prethodnu verziju, ažurirajte je putem prodavnice aplikacija.

Kada pokrenete aplikaciju SharePoint , možete da se prijavite pomoću poslovnog ili školskog naloga povezanog sa uređajem ili da koristite drugi nalog sa programom SharePoint u Microsoft 365 (Enterprise, Education, Government i DvNext).

SharePoint aplikacije za mobilne uređaje deo su opšte modernizacije sistema SharePoint . Pogledajte BudućnostSharePoint događaja , intranet u džepu objave na blogu i Mobilni i intranet: SharePoint lokacije i PowerApps Kancelarija Mechanics video za više detalja o ispravkama za SharePoint mobilne uređaje.

Pristup sajtovima

Snimak ekrana kartice „Sajtovi“
  1. Dodirnite sajt ispod reči Često da biste dobili aktivnost i sadržaj sajta za sajtove tima. Lista čestih sajtova potiče od Office Graph signala.

  2. Pristupite sajtovima koje pratite tako što ćete dodirnuti stavku Praćenje ispod kartice „Sajtovi“. Videćete iste sajtove kao i odeljku „Praćenje“ matične stranice za SharePoint u pregledaču.

  3. Izaberite neki od sajtova koje je odabrala organizacija na kartici Veze.

  4. Da biste došli do još sajtova, dodirnite lupu Ikona lupe, unesite tekst i pretražite.

Informacije o podršci

Windows Phone je 10 Mobile ili kasnije. Aplikacija može da se poveže sa SharePoint aplikacijama u Microsoft 365 (Enterprise, Education, Government i DvNext), a ne sa lokalnom verzijom kao što su SharePoint 2016 i SharePoint Server 2013. U ovom trenutku ne planiraju se buduće ispravke funkcija za aplikaciju. Podržani jezici su isti kao jezici dostupni za preuzimanje u jezičkim paketima za SharePoint Server 2016

Dodatna pomoć za SharePoint za Windows

Šta je to SharePoint?

Postavite pitanje u zajednici SharePoint Windows 10 postavite pitanje

Da biste dobili dodatnu pomoć, obratite se IT sektoru ili administratoru. Ako ste vi SharePoint , možete i da otvorite tiket za podršku u Microsoft 365 centar administracije.

Imate zahtev za funkciju?

Sijalica – Ideja

Volimo da čitamo vaše predloge za nove funkcije i povratne informacije o tome na koji način koristite naše proizvode! Podelite svoje razmišljanje sa nama. Slušamo.

Pružite povratne informacije o Microsoft kancelarija

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×