Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Novosti tima u SharePoint aplikaciji za mobilne uređaje za Android

Budite u toku sa važnim ili zanimljivim pričama sa funkcijom novosti u Microsoft SharePoint aplikaciji za mobilne uređaje za Android. Novosti su dizajnirane za prikazivanje na bilo kom uređaju.

Čitanje novosti tima

Kartica Vesti prikazuje najnovije članke sa sajtova koje pratite i često posećujete zajedno sa predloženim sajtovima. Dodirnite da biste pročitali objavu vesti. 

Novosti su dizajnirane za prikazivanje na mobilnim uređajima. Kada dodirnete naslov novosti sa kartice Pronalaženje ili Vesti, videćete ceo članak sa veb segmentima, uključujući slike i ugrađene dokumente.

Upravljanje vestima tima trenutno je dostupno u SharePoint samo na vebu. Aplikacija SharePoint za mobilne uređaje za iOS omogućava dodavanje novosti u programu SharePoint . Više informacija o uređivanja ili uklanjanju objave vesti na vebu potražite u temi Ažuriranje tima sa vestima na sajtu tima

Dodatna pomoć za SharePoint za Android

SharePoint aplikacija za mobilne uređaje za Android

Postavite pitanje u zajednici SharePoint Android

Da biste dobili dodatnu pomoć, obratite se IT sektoru ili administratoru. Ako ste vi SharePoint , možete i da otvorite tiket za podršku u Microsoft 365 centar administracije.

Imate zahtev za funkciju?

Sijalica – Ideja

Volimo da čitamo vaše predloge za nove funkcije i povratne informacije o tome na koji način koristite naše proizvode! Podelite svoje razmišljanje sa nama. Slušamo. 

Pružite povratne informacije o Microsoft kancelarija

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×