SharePoint aplikacija za mobilne uređaje za iOS

SharePoint aplikacija za mobilne uređaje za iOS

Dostignete sadržaj interne mreže u programu "Idi sa SharePoint za iOS". Pregledajte i potražite lokacije, aktivnost tima, datoteke i liste i prikažite profile osoba.

Preuzimanje i prijavljivanje

Kada preuzmete aplikaciju iz Apple prodavnice aplikacija, prijavite se pomoću poslovnog ili školskog naloga da biste pristupili sadržaju sa uređaja. Za pomoć prilikom prijavljivanja potražite u članku Pomoć za aplikaciju SharePoint App.

Napomene: 

  • SharePoint mobilna aplikacija će uskoro podržati prilagođeno brendiranje za organizacije koje su prilagođene pomoćuMicrosoft 365 centar administracije. To znači da logotip i boje vaše organizacije mogu da se pojave u iskustvu aplikacije za mobilne uređaje kao što to rade na vebu. Administratori usluga mogu da prilagode temu za vašu organizaciju.

  • Ova funkcija će uskoro biti predstavljena organizacijama koje su se opredele za program ciljane objave. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili da ona izgleda drugačije od onoga što je opisano u člancima pomoći.

Pronalaženje, čuvanje, čitanje, deljenje i komentarišanje

Kartica " Pronalaženje " pruža čvorište za saradnju na intranet za mobilne uređaje.

  1. Preduzmite radnju o sadržaju u odeljcima za brzi pristup i nedavne datoteke

  2. Idite na lokacije iz odeljaka za često i istaknute veze . Pronalaženje lokacija koje ste sledili sa više lokacija

  3. Da biste pronašli SharePoint sadržaj, dodirnite pored lupu Ikona lupe

Posjećite karticu " ja " za nedavni i sačuvani sadržaj.

Informacije o pristupu na kartici vesti . Pročitajte više u vestima tima u SharePoint aplikaciji za mobilne uređaje za iOS.

Napomena:  SharePoint Server 2019, 2016 i 2013 imaju neznatno drugačiji doživljaj korisnika nego što je opisan iznad. Na primer, lokacije koje ste nedavno sledili ili posetili prikazane su na kartici " lokacije ". SharePoint Server 2019 nema karticu "namenska novost ". Međutim, vesti su dostupne na lokacijama tima i komunikacije.

Dodatna pomoć za SharePoint za iOS

Postavite pitanje u SharePoint iOS zajednici

Ako ste administrator SharePoint, možete da otvorite i ulaznicu za Microsoft 365 podrške u Microsoft 365 centru administracije.

Informacije o podršci

Aplikacija SharePoint zahteva iOS 10,0 ili noviju verziju. Kompatibilan je sa iPhone, iPad i iPod Touch uređajem. Aplikacija može da se poveže sa SharePoint u sistemu Microsoft 365 u Microsoft 365 (Enterprise, edukacija, vlada i Dvtaj), SharePoint Server 2013 i SharePoint 2016. Windows potvrda identiteta (NTLM) i potvrda identiteta zasnovani na obrascima se podržavaju za SharePoint 2016 i SharePoint Server 2013, koje se takođe nazivaju lokalno. Za lokalnu pomoć ne podržavamo: ADFS, Kerberos, osnovnu potvrdu identiteta, stavku potvrda identiteta, samopotpisani SSL ili više tip potvrde identiteta u jednoj zoni. Aplikacija podržava sve jezike koje podržava SharePoint. Za listu jezika pogledajte jezičke pakete u sistemu SharePoint Server 2013

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×