SharePoint aplikacija za mobilne uređaje za iOS

Dopremanje intranet sadržaja u hodu SharePoint za iOS. Pregledajte i pretražujte sajtove, aktivnost sajta tima, datoteke i liste i prikažite profile osoba.

Preuzimanje i prijavljivanje

Kada preuzmete aplikaciju iz appleprodavnice aplikacija, prijavite se pomoću poslovnih ili školskih naloga da biste pristupili sadržaju sa uređaja. Da biste videli pomoć za prijavljivanje, pogledajte SharePoint pomoć za prijavljivanje u aplikaciju.

Napomene: 

  • Aplikacija SharePoint za mobilne uređaje uskoro podržava prilagođeno brending za organizacije koje su prilagodile tema putem uslugeMicrosoft 365 centar administracije. To znači da logotip i boje vaše organizacije mogu da se prikažu u iskustvu aplikacija za mobilne uređaje kao i na vebu. Adminitarnici usluge mogu da prilagode temu za vašu organizaciju.

  • Ova funkcija će se uskoro uvesti u organizacije koje su se opredelele za program Ciljano izdanje. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili da ona izgleda drugačije od onoga što je opisano u člancima pomoći.

Pronalaženje, čuvanje, čitanje, deljenje, sviđanje i komentar

Kartica Pronalaženje pruža čvorište za saradnju intranet sadržaja za mobilne uređaje.

  1. Radnja u sadržaju u odeljcima "Brzi pristup"i "Nedavne datoteke"

  2. Do lokacija dolazite iz odeljaka Čestokorišćene veze i Istaknuto. Pronalaženje sajtova koje pratite sa više sajtova

  3. Da biste SharePoint sadržaj, dodirnite pored Ikona lupe

Posetite karticu Ja da biste pregledali nedavni i sačuvani sadržaj.

Pristup novostima sa kartice Vesti. Pročitajte više u novostima tima u SharePoint aplikaciji za mobilne uređaje za iOS.

Napomena:  SharePoint Server 2019, 2016 i 2013 imaju neznatno drugačije korisničko iskustvo nego što je opisano iznad. Na primer, sajtovi koje pratite ili ste nedavno posetili prikazani su na kartici Sajtovi. SharePoint Server 2019 nema namenska kartica "Vesti". Međutim, vesti su dostupne na sajtovima tima i komunikacije.

Dodatna pomoć za SharePoint za iOS

Postavite pitanje u zajednici SharePoint iOS

Ako ste vi SharePoint , možete i da otvorite tiket za Microsoft 365 podršku u Microsoft 365 centru administracije.

Informacije o podršci

Aplikacija SharePoint zahteva iOS 10.0 ili kasnije. Kompatibilan je sa funkcijom iPhone, iPad i iPod touch. Aplikacija može da se poveže sa SharePoint u sistemu Microsoft 365 u Microsoft 365 (Enterprise, Education, Government i DvNext), SharePoint Server 2013 i SharePoint 2016. Windows potvrdu identiteta (NTLM) i potvrdu identiteta zasnovanu na obrascima podržane su za usluge SharePoint 2016 i SharePoint Server 2013, koje se nazivaju i "Besmisleno". Za lokalne tipove potvrde identiteta ne podržavamo: ADFS, Kerberos, Osnovna potvrda identiteta, Digest potvrda identiteta, samo potpisani SSL ili Više tipova potvrde identiteta u jednoj zoni. Aplikacija podržava sve jezike SharePoint podršku. Listu jezika pogledajte u jezičkim paketima u sistemu SharePoint Server 2013

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×