Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ako želite da znate kada neko iz usluge Teams promeni status u "Dostupan" ili "Van mreže", dodajte je na listu obaveštenja o statusu putem prethodnog ćaskanja ili u postavkama. 

Kada dodate nekoga na listu obaveštenja o statusu, videćete reklamni natpis obaveštenja na radnoj površini na dnu ekrana zajedno sa obaveštenjem u centru aktivnosti (ako je uključeno u postavkama) svaki put kada se njen status promeni. 

Kreiranje obaveštenja o promeni statusa putem ćaskanja

Opcija ćaskanja je praktična ako ste nedavno imali ćaskanje jedan na jedan sa osobom o kojoj želite da dobijate obaveštenja. 

 1. Odaberite stavku Ćaskanje sa leve strane usluge Teams.

 2. Na listi ćaskanja odaberite ćaskanje "jedan na jedan" koje uključuje osobu o kojoj želite da budete obaveštenje.

 3. Izaberite stavku Još Ikona "Više opcija u usluzi Microsoft Teams", a zatim odaberite stavku Obavesti kada je Ikona "Obavesti kada je dostupna".

  Snimak ekrana koji prikazuje kako da budete obaveštenje kada se nečiji status promeni iz ćaskanja.

 4. Da biste prestali da vidite status osobe, pratite prethodne korake, a zatim odaberite stavku Isključi obaveštenja Isključivanje obaveštenja.

Kreiranje obaveštenja o promeni statusa u postavkama

Opcija postavki vam omogućava da potražite nekoga u vašoj organizaciji, a zatim da je dodate direktno na listu obaveštenja.

 1. Izaberite sliku profila u gornjem desnom uglu usluge Teams. Zatim izaberite stavku Postavke Dugme „Postavke“ >obaveštenja i aktivnosti da Dugme „Aktivnost“ otvorili postavke obaveštenja.

 2. Kliknite na dugme Upravljaj obaveštenjima sa desne strane stavke Osobe da biste otvorili ekran upravljanje obaveštenjima o statusu.

  Snimak ekrana koji prikazuje kako da promenite obaveštenja o aktivnostima iz postavki.

 3. Na ekranu Upravljanje obaveštenjima o statusu otkucajte ime osobe o kojoj želite da budete obaveštavani u polju za pretragu Dodavanje osoba. Izaberite njihovo ime kada se pojavi.

 4. Da biste uklonili nekoga sa liste obaveštenja o statusu, pratite prethodne korake, a zatim kliknite na dugme Isključi pored imena te osobe.

Napomena: Na listu obaveštenja o statusu možete da dodate do 15 osoba.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×