Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Iz programa Outlook ili Outlook na vebu možete da delite e-poruke u ćaskanja i kanalima u usluzi Teams. 
 

Važno: 

 • Morate imati programski dodatak "Deli u usluzi Teams Outlook". Automatski se instalira za korisnike usluge Teams. Pored toga, funkcija "Deli u usluzi Teams" trenutno nije podržana na mobilnom uređaju.

 • Programski dodatak trenutno ne podržava deljene poštanske sandučiće.

Napomena: Ako imate instaliran Teams klijent za računare i koristite Outlook Windows izdanje 16.0.13423.10000 (ili noviju verziju) ili noviju verziju programa Outlook za Mac verzije 16.46.106.0 (ili novije) programa Share to Teams otvara prozor teams radne površine. U suprotnom, otvara se prozor programa Outlook.

Slanje e-poruke iz programa Outlook


Da biste delili kopiju e-poruke (uključujući priloge) u ćaskanju ili na kanalu u usluzi Teams:

 1. Dok prikazujete e-poruku u Outlook aplikaciji za računare, izaberite stavku Deli u usluzi Teams koja se nalazi na traci sa alatkama.

  U Outlook na vebu (i novi Outlook za Mac), izaberite stavku Još radnji Dugme „Više opcija“i odaberite stavku Deli u usluzi Teams.


  Opcije dugmeta "Deli u usluzi Teams" zaokružene

  Savet: Možete da uštedite vreme i da zakačite opciju Deli u usluzi Teams na traku u programu Outlook za veb (uputstva su ovde) ili novi Outlook za Mac tako što ćete izabrati stavku Prikaži više stavki Dugme „Više opcija“ i odabrati stavku Prilagodi traku sa alatkama.

 2. U ovom koraku odaberite osobu, grupu ili kanal sa kojom želite da delite e-poštu. To možete da uradite tako što ćete pretražiti ili izabrati iz skupa predloga. 

  Predlozi uključuju primaoce e-pošte, česte i nedavne deljenje na odredištima usluge Teams, kao i ćaskanja i kanale koje ste nedavno posetili u usluzi Teams.

  Deljenje u usluzi Teams – izbor ekrana primalaca

 3. Ako želite, možete da dodate poruku da biste predstavili e-poruku ili preneli dodatne informacije. Možete da koristite @mentions kao bilo koju drugu Teams poruku da biste privukla pravu pažnju ljudi. 

 4. Ako e-poruka ima bilo kakve priloge, oni se automatski uključuju kada pošaljete e-poruku usluzi Teams. Ako ne želite da uključite priloge, možete da ih uklonite pre slanja u Teams.
   

  Napomena: Dokumenti u oblaku su automatski podržani, kada je to moguće. Ako dokumenti u oblaku zahtevaju dodatne dozvole, videćete poruku koja ukazuje na to na koje dokumente to utiče.

Prikaz e-pošte u usluzi Teams

U usluzi Teams pregled e-poruke se pojavljuje kao poruka u ćaskanju ili kanalu na koji ste ih poslali. Ako je ovo prvi put da ćaskate sa primaocem, kreiraće se novo ćaskanje. 
Deljenje u usluzi Teams – prikažite e-poštu na teams snimku ekrana Da biste otvorili i prikazali pun sadržaj e-poruke u usluzi Teams, možete da izaberete pregled e-pošte u poruci poslatoj u razgovor putem ćaskanja ili kanala. 

Kopiju originalne e-poruke možete da pronađete i na kartici Datoteke u tom ćaskanju ili kanalu. (Na kanalima, e-poruke se nalaze u fascikli E-poruke na kartici Datoteke .)    
 

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×