Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Prve stvari koje treba da znate o Teams Discover feed-u

Teams Discover feed je personalizovan feed teams kanala koji se može pomerati i koji vam pomaže da dođete do objava osoba, tema i kanala. Možete da volite, komentarišete ili delite objave iz feeda za otkrivanje kao i bilo koju drugu objavu na kanalu.

Kako da pristupite feedu za otkrivanje:

Sa leve strane izaberite stavku Teams Dugme „Teams“, a zatim stavku Otkrij na vrhu liste teams. 

Prilagodite feed:

Da biste promenili ono što vidite u feedu, izaberite stavku Još opcija Ikona "Još opcija za Teams"objave, a zatim odaberite opciju iz menija. Možete odabrati da ne prikazujete određenu objavu ponovo ili da ne prikazujete objave od osobe ili kanala.

Screenshot showing more options menu from a post in the discover feed highlighting don't show options

Da biste videli tipove objava koje skrivate ili da biste otkrili objave, izaberite stavku Postavke Ikona „Postavke“ u gornjem desnom uglu. Pojaviće se prozor koji prikazuje objavljene poruke koje trenutno skrivate. Izaberite X pored objavljenih poruka koje želite da otkrijete. 

Snimak ekrana koji prikazuje kako se uređuju objave koje želite da vidite od osoba ili kanala

Da biste pružili povratne informacije, izaberite stavku Da ili Ne kada budete upitani na vrhu bilo koje objave. Ako odaberete Ne, pojaviće se kratak obrazac za povratne informacije gde možete da delite više detalja o utisku pri radu. 

Kada vidite sve objavljene poruke koje su trenutno dostupne, videćete poruku sa porukom "Svi ste u toku". Feed će se automatski ažurirati novim objavama.

Kako da pristupite feedu za otkrivanje:

Da biste prikazali feed za otkrivanje na mobilnom uređaju, idite na vrh liste kanala na kartici Teams.

Prilagodite feed:

Da biste pružili povratne informacije, izaberite stavku Da ili Ne kada budete upitani pri dnu bilo koje objave. Ako odaberete Ne, pojaviće se kratak obrazac za povratne informacije gde možete da delite više detalja o utisku pri radu.

Snimak ekrana koji prikazuje Teams Discover feed otvoren na mobilnom uređaju

Da biste promenili ono što vidite u feedu, izaberite stavku Još Ikona "Još opcija za Teams" a zatim odaberite opciju iz menija. Možete odabrati da ne prikazujete određenu objavu ponovo ili da ne prikazujete objave od osobe ili kanala.

Da biste videli tipove objava koje skrivate ili da biste otkrili objave, izaberite stavku Postavke Ikona „Postavke“. Pojaviće se prozor koji prikazuje objavljene poruke koje trenutno skrivate. Izaberite X pored objavljenih poruka koje želite da otkrijete.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×