Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Pridružite se određenom timu

  1. Izaberite teams Teams ikona, a zatim na dnu liste timova izaberite stavku Pridruživanje timu ili kreiranje timaPridružite se ili kreirajte tim.

  2. U gornjem desnom uglu otkucajte ime određenog tima u polju za pretragu i pritisnite taster Enter.

  3. Pronađite tim koji tražite i izaberite Pridruži se timu.

Možete odmah da se pridružite javnom timu, ali morate da zatražite da se pridružite privatnom timu, a zatim da sačekate da vlasnik odobri pristup timu i njenim kanalima. 

Napomena: Ako vlasnik tima nije omogućio otkrivanje privatnog tima, nećete moći da ga pronađete pomoću pretrage. Moraćete direktno da im se obratite da biste zatražili da se pridruže.

Druga opcija je da odete u polje za komandu na vrhu usluge Teams, a zatim da otkucate /pridružite se da biste prikazali listu svih predloženih timova. Odaberite tim koji će zahtevati dozvolu za pridruživanje.

Napomena: Ako se poštanski sandučići korisnika nalaze lokalno u sistemu Exchange, oblast Pridruživanje ili kreiranje tima neće se popuniti javnim ili predloženim timovima. U oblasti Pridruživanje ili kreiranje tima prikazaće se samo opcije Pridruži seili Kreiraj .

Zahtev za dodavanje člana

Da biste dodali nekoga u tim u koji ste već član, idite u tim na listi tima, a zatim izaberite Još opcija Dugme „Još opcija“ > Ikona "Dodaj članove"Dodaj člana.

Otkucajte ime neke osobe, a zatim izaberite stavku Pošalji zahtev. Vlasnici timova će primiti obaveštenje da imaju zahtev na čekanju.

Prvo dodirnite stavku Teams Dugme „Teams“ na dnu aplikacije, a zatim Pridružite se timu ili kreirajte Dugme „Dodavanje osoba u tim“u gornjem desnom uglu. Odatle možete da kreirate novi tim, pregledate postojeće timove da biste se pridružili timu ili da se pridružite timu pomoću koda (ako ga imate).

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×