Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ako ste vlasnik tima, možete dodati nekoga u tim. Ako niste vlasnik tima, možete proslediti zahtev a vlasnik tima zatim može da gaprihvati ili odbije.

Ova tema se odnosi na dodavanje članova koji su već deo organizacije vašeg tima. Ako želite da dodate nekoga ko nije deo vaše organizacije, pogledajte Dodajte goste u tim.

Dodajte članove u tim

Za najnovije ograničenje veličine timova, pogledajte Ograničenja i specifikacije za Microsoft Teams.

Napomena: Ako ste globalni administrator, razmislite o tome da napravite tim na nivou organizacije koji automatski dodaje sve osobe iz vaše organizacije.

  1. Ako ste vlasnik tima, idite na ime tima na listi timova i izaberite stavku Još opcija Dugme „Još opcija“ >Dodaj člana Ikona "Dodaj članove".

  2. Počnite tako što ćete uneti ime, listu distribucije, bezbednosnu grupu iliMicrosoft 365 grupu. Možete dodati i osobe izvan organizacije kao goste tako što ćete uneti njihove adrese e-pošte.

  3. Kada završite sa dodavanjem članova, izaberite Dodaj. Možete postaviti nekoga za vlasnika tima tako što ćete izabrati strelicu nadole pored stavkeČlan. Tim može da ima više vlasnika. Za više informacija o ulogama i dozvolama, pogledajte Mogućnosti vlasnika i članova tima u usluzi Teams.

  4. Izaberite stavku Zatvori. Osobe koje dodate u tim primiće e-poruku kojom se obaveštavaju da su postali članovi a tim će se pojaviti na njihovim listama timova.

Srodne veze

Kreirajte kanal
Prihvatite ili odbijte zahteve za pridruživanje timu
Dodajte goste u tim
Kreirajte tim na nivou organizacije
Mogućnosti vlasnika, članova i gostiju tima u usluzi Teams

Ako ste vlasnik tima, možete u njega dodati člana tima. Ako niste vlasnik tima, možete proslediti zahtev a vlasnik tima može da ga prihvati ili odbije.

Da biste dodali članove u tim:

Kao vlasnik tima, dodirnite Teams Dugme „Teams“ i idite na ime tima. Dodirnite Još opcija Dugme „Još opcija“> Dodaj članove. Zatim otkucajte ime osobe.

Ako želite da dodate više osoba u postojeći tim, idite u aplikaciju na računaru ili vebu.

Tim može da primi najviše 5000 osoba.

Ako ste vlasnik tima, možete u njega dodati člana tima. Ako niste vlasnik tima, možete proslediti zahtev a vlasnik tima može da ga prihvati ili odbije.

Da biste dodali članove u tim:

Kao vlasnik tima, dodirnite Teams Dugme „Teams“ i idite na ime tima. Dodirnite Još opcija Dugme „Još opcija“> Upravljaj članovima. Odaberite stavku Dodaj Dugme „Dodavanje ljudi“ i otkucajte ime osobe.

Ako želite da dodate više osoba u postojeći tim, idite u aplikaciju na računaru ili vebu.

Tim može da primi najviše 5000 osoba.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×