Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Pored kreiranja novih timova od početka ili od postojećih grupa ili timova, takođe možete da kreirate timove od predložaka.

Odaberite iz biblioteke predložaka koji rastu da bi vam pomogla da brzo i lako podesite tim pomoću unapred definisanih kanala, kartica i aplikacija koje rade zajedno da biste podržali novi tim. 

Napomene: 

  • Vaša organizacija može da ograniči ko može da kreira timove. Ako ne možete da kreirate tim ili treba da isključite kreiranje tima, obratite se administratoru.

  • Kreiranje timova iz predložaka trenutno nije podržano za korisnike Zajednice u oblaku (GCC) vlade.

Trenutni predlošci obuhvataju upravljanje projektima, upravljanje događajima, maloinstalne usluge, finansijsku saradnju, komunikaciju vlade, zdravstvo i još mnogo toga – sa dodatnim predlošcima koji dolaze. Administratori takođe mogu da kreiraju prilagođene predloške za vašu organizaciju.

Kako kreirati novi tim na osnovu predloška

  1. Odaberite teams Teams ikona sa leve strane aplikacije, a zatim izaberite Kreirajte timove i kanale i pridružite im se Planner dodavanje zadatka na vrhu liste timova.

  2. Izaberite kreiraj timski Ikona "Kreiranje tima" u usluzi Teams.

  3. Odaberite From predložak da biste videli opcije predloška i izaberite predložak da biste otkrili upravljanje projektom.

  4. Pregledajte listu kanala i aplikacija koje će novi tim početi sa (kasnije možete da ih prilagodite ili promenite) i izaberite stavku Koristi ovaj predložak.

  5. Odaberite da li želite da kreirate privatni ilijavni tim. Privatni tim ograničva sadržaj i razgovor na određenu grupu osoba.

  6. Imenujte novi tim, dodajte opcionalni opis, prilagodite (preimenujte) ponuđane kanale ako želite, a zatim izaberite stavku Kreiraj na dnu. To će pokrenuti proces kreiranja tima.

Snimak ekrana koji prikazuje opcije za kreiranje tima ili pridruživanje timu Snimak ekrana koji prikazuje detalje o predlošku tima

Srodne teme

Kreiranje tima iz početka

Kreiranje tima od postojećeg tima

Kreiranje tima od postojeće grupe

Upravljanje postavkama i dozvolama tima

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×