Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Organizujte kontakte u grupe da biste ih lakše pronašli. Grupe su dostupne na bilo kom uređaju, ali njima možete da upravljate samo iz radne površine ili veb aplikacije.

Pravljenje grupe

Idite na stavku Ćaskanje Plava ikona ćaskanja sa leve strane, izaberite padajuću listu Ćaskanje na vrhu, a zatim izaberite stavku Kontakti. 

Teams-create a new contact group in chat

Zatim izaberite stavku Kreiraj novu grupu kontakata na dnu. Imenujte grupu i izaberite stavku Kreiraj. Uvek možete kasnije da preimenujete ili izbrišete grupu.

Teams-create a new contact group screen

Napomena: Možete da kreirate do 64 grupe kontakata.

Dodavanje osoba grupi kontakata

Idite na stavku Ćaskanje Plava ikona ćaskanja sa leve strane, izaberite stavku Kontakti sa padajuće liste Ćaskanje, a zatim odaberite stavku Još opcija Dugme „Još opcija“ pored imena grupe.Izaberite stavku Dodaj kontakt u ovu grupu, otkucajte ime člana tima, a zatim izaberite stavku Dodaj.

Preimenovanje grupe kontakata

Idite na stavku Ćaskanje Plava ikona ćaskanja sa leve strane, izaberite stavku Kontakti sa padajuće liste Ćaskanje, a zatim odaberite stavku Još opcija Dugme „Još opcija“ pored imena grupe.Izaberite stavku Preimenuj ovu grupu, otkucajte novo ime, a zatim odaberite stavku Sačuvaj.

Napomena: Ne možete da promenite ime grupe Omiljeni kontakti .

Brisanje grupe kontakata

Idite na stavku Ćaskanje Plava ikona ćaskanja sa leve strane, izaberite stavku Kontakti sa padajuće liste Ćaskanje, a zatim odaberite stavku Još opcija Dugme „Još opcija“ pored imena grupe. Zatim izaberite stavku Izbriši ovu grupu.

Uklanjanje osobe iz grupe kontakata

Idite na stavku Ćaskanje Plava ikona ćaskanja sa leve strane , izaberite stavku Kontakti sa padajuće liste Ćaskanje, odaberite stavku Još opcija Dugme „Još opcija“ pored imena osobe, a zatim izaberite Ukloni iz ove grupe.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×