Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Oblikovanje poruke u Teams

Postoji nekoliko opcija oblikovanja za poruke.

Da biste otvorili opcije oblikovanja, izaberite Dugme „Razvij“ ispod polja za sastavljanje. U ovom razvijenom prikazu izaberite tekst koji želite da oblikujete, a zatim odaberite opciju kao što je B,Iili U da biste podebljali, ispisili ili podvučili tekst.

Oblikovanje poruke

Postoje i opcije za isticanje, veličinu fonta, liste i još mnogo toga. Pogledajte više opcija Dugme „Još opcija“ za dodatne opcije oblikovanja i dugmad ispod polja za prilaganje datoteke ili umetanje zabavnih stvari kao što je emoji.

Napomena: Teams podvlači pravopisne greške crvenom linijom dok kucate. Kliknite desnim tasterom miša na grešku da biste videli listu predloženih ispravki. Trenutno ne možete da pokrenete zasebnu proveru pravopisa i gramatike na Teams (osim ako ne radite na kartici Wiki).

Dodirnite stavku Oblikovanje Dugme „Razvij“u okviru za sastavljanje da biste otvorili uređivač teksta. Uređivač vam dolaže da podvučetetekst, pišete u slovima, ili da ga podebljate. Možete da započnete nove pasuse (a da slučajno ne pogodite dugme "pošalji"), istaknete tekst, promenite boju teksta ili označite poruku kao važnu.

Teams podvlači pravopisne greške crvenom linijom dok kucate. Kliknite desnim tasterom miša na grešku da biste videli listu predloženih ispravki. Trenutno ne možete da pokrenete zasebnu proveru pravopisa i gramatike na Teams (osim ako ne radite na kartici Wiki).

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

PRIDRUŽITE SE MICROSOFT 365 INSAJDERIMA >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×