Ako planirate da delite OneNote beležnicu, sa sobom na svojim uređajima ili sa drugim ljudima, najbolje je da je odmah napravite u usluzi OneDrive.

Napomene: 

  • Premeštanje postojeće OneNote beležnice u fasciklu sinhronizovanu pomoću OneDrive aplikacije bez upotrebe OneNote aplikacije trenutno nije podržano.

  • Ako vaša organizacija koristi SharePoint, možete da delite OneNote beležnicu u sistemu SharePoint umesto u usluzi OneDrive.

Da biste u OneDrive premestili beležnicu koju ste napravili na računaru, postupite na sledeći način:

  1. U programu OneNote 2016 ili OneNote 2013 otvorite beležnicu koju želite da delite u usluzi OneDrive.

  2. Izaberite stavku > deli.

    Podelite datoteku da biste mogli da je preuzmete sa drugih uređaja

  3. Izaberite lokaciju za beležnicu ili izaberite stavku Dodaj mesto, a zatim se prijavi u OneDrive nalog. Ako ga još uvek nemate, možete besplatno da se upišete.

  4. Unesite ime za beležnicu (ako želite, možete da zadržite ime koje već ima), a zatim izaberite stavku Premesti beležnicu.

  5. Kada vidite željenu lokaciju na listi, izaberite je.

OneNote premešta beležnicu sa računara u OneDrive i potvrđuje premeštanje porukom: „Beležnica se sada sinhronizuje sa novom lokacijom“.

Kada uspešno premestite beležnicu u OneDrive, da biste je delili sa drugima, Izaberite stavke >Deljenje > Deljenje sa osobama (u programu OneNote 2016) ili izaberite stavku datoteka > deli > Pozovi osobe (u programu OneNote 2013). To vam omogućava da ljudima koje izaberete pošaljete e-poruku sa vezom do deljene beležnice. U zavisnosti od toga koje ste dozvole za beležnicu postavili u usluzi OneDrive, primaoci će moći da pregledaju ili izmene beleške na deljenoj lokaciji.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×