Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako ste prethodno dodali oznake nekim beleškama, možete da pronađete oznake tako što ćete koristiti ključnim rečima oznaka. U programu OneNote, rezultati se pojavljuju u lako čitljivom rezimeu.

Oznake beležaka moraju biti povezane sa otkucanim ili ručno napisanim beleškama kako bi se pojavljivale u pretrazi.

Uradite sledeće

  1. Izaberite stavke Početak > Pronalaženje oznaka.

    Snimak ekrana dugmeta „Pronađi oznake“ u programu OneNote 2016

  2. U oknu zadatka Rezime oznaka koje se otvara, kliknite na bilo koju oznaku na listi da biste otvorili stranicu koja sadrži povezanu označenu belešku.

    Traženje označenih beležaka u oknu „Rezime oznaka“

    Savet: Da biste suzili obim pretrage, na dnu okna zadatka Rezime oznaka kliknite na padajuću listu Pretraga, sa nje izaberite uži opseg pretrage i zatim kliknite na dugme Osveži rezultate.

Ako želite da prikažete rezultate pretrage oznaka kao stranicu sa beleškama, u dnu okna zadatka Rezime oznaka, kliknite na dugme Kreiraj stranicu rezimea

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×