Stop med at dele en notesbog

Gælder for
OneNote til Microsoft 365 OneNote til Microsoft 365 til Mac OneNote 2024 OneNote 2024 til Mac OneNote 2021 OneNote 2021 til Mac OneNote 2016 OneNote 2016 til Mac OneNote 2013 OneNote til Mac OneNote OneNote til Android-telefoner OneNote Web App OneNote 2010 OneNote 2007 OneNote til Android

Hvis du har en delt notesbog, og du ikke vil have andre til at se eller redigere den længere, kan du fjerne tilladelser for en eller alle brugere eller ændre indstillingerne for delingstilladelse.

Hvis du vil forhindre en person i at redigere din notesbog, men stadig lade vedkommende se den, skal du ændre vedkommendes tilladelser fra Kan redigere til Kan få vist.

Hvis du vil stoppe al deling, skal du slette alle delingslinkene og stoppe delingen med personer, der har direkte adgang.

Du kan forhindre en bestemt person i at se eller redigere din notesbog ved at ændre Delt med-tilladelserne.

  1. Åbn den relevante notesbog.

  2. Vælg Del Del i øverste højre hjørne af vinduet.

  3. Vælg Administrer adgang.

  4. Vælg at fjerne en eller flere People, eller fjern og deaktiver dine links.

  5. Hvis du vil fjerne adgangen helt, skal du vælge personens indstilling Redigerkan redigere eller Viskan se .

  6. Under Direkte adgang skal du vælge Redigerkan redigere igen og derefter vælge Sletfjern direkte adgang.

    OneNote-skærmbillede, der viser, hvordan du fjerner direkte delingsadgang