Prisustvujte uživo događaju u usluzi Yammer

Događaj uživo u usluzi Yammer uključuje video i Yammer diskusiju kako biste mogli da objavite pitanja ili komentare pre, tokom ili posle događaja.

 1. Idite u Yammer grupu gde se događaj dešava i u okviru grupne događajekliknite na događaj da biste išli na stranicu događaja.

  Odeljak "Događaji" za Yammer Group koji prikazuje događaj uživo

 2. U zavisnosti od toga kako je događaj podešen, možda ćete videti jedno od dva iskustva u usluzi Yammer:

  • Ako je to ono što vidite u usluzi Yammer, Pogledajte video i učestvujte u diskusiji direktno iz usluge Yammer na vebu, radnoj površini ili mobilnom (iOS i Android).

   Prikaz događaja uživo u toku

   Kada se pomerate da biste se kretali po diskusiji, video zapis ostaje usidren u donjem uglu.

   Evo kako izgleda na mobilnom uređaju kada se pomerite nadole na stranici događaja i video zapis je usidren.

   Yammer Live događaj na mobilnom uređaju

   Video zapis možete da prikažete i iz toka. Iz Office 365 pokretanja aplikacija idite na sve aplikacije > tok, a zatim pretražite po naslovu za video ili idite u povezanu Office 365 grupu gde se dogadajte.

   Prikaz događaja uživo u toku

  • Ako je slika ispod u usluzi Yammer, kliknite na dugme pridruži se da biste otvorili događaj u timovima. Video sastanak možete da vidite unapred i centrirano sa diskusijom desno. Sve diskusije se knjiže u usluzi Yammer.

   Stranica "Live Event"

   Diskusije u Yammer se prikazuju u desnom odeljku. Možete da skupite ili proširite ovaj odeljak tako što ćete izabrati ikonu Yammer na vrhu desne strane.  

   Prikaz događaja uživo u timovima

Postavite pitanje ili dodajte komentar

Spremni ste za doprinos?

 • Pre događaja uživoidite na stranicu događaja u usluzi Yammer i unesite pitanje ili komentar na vrhu stranice događaja u okviru veze video ili JOIN .  Pročitajte sledeće razgovore da biste videli da li je pitanje ili komentar već proknjižen.  Ako jeste, možete da ga "voliš" ili dodajte drugo pitanje ili komentar. 

 • Tokom događaja uživo, objavite sva pitanja ili komentare na stranici događaja u usluzi Yammer. Ako tražite timove ili protok, možete da objavite pitanje ili komentar tako što ćete otkucati poruku na vrhu i izabrati stavku Proknjiži.  Bilo koja poruka podneta u timovima ili toku za Yammer Live događaj takođe će se pojaviti u usluzi Yammer.

 • Kada se događaj završi, ako imate neka prateca pitanja ili komentare za dodavanje, vratite se na stranicu događaja u usluzi Yammer. Unesite poruku na stranici događaja, tako da svi znaju da su vaše pitanje ili komentar povezani sa događajem.  

Za bilo koje pitanje koje postavite, možete da prikažete odgovore i da ga označite kao najbolji odgovor. Za bilo koje pitanje koje se navodi na najbolji odgovor, zadržite pokazivač iznad odgovora da biste videli ko je objavio najbolji odgovor.

Kako ću znati kada je događaj uživo?

Ako ste član grupe u kojoj se nalazi događaj, evo šta ćete videti kada događaj bude uživo. 

 • Veb ili radna površina: videćete indikator uživo u levom oknu za navigaciju pored imena grupe u kojoj se nalazi događaj.  Kada se pomerite do grupe, videćete i reklamni natpis događaja na vrhu stranice grupe, koja vodi do događaja.  U okviru grupne događaje, kartica događaja za događaj uživo će prikazati i indikator uživo.  

  Yammer Live indikatori događaja kada koristite Yammer na vebu

 • Mobilni telefon: dobićete obaveštenje o Push-u kada se događaj pojavi. 

  Videćete indikator uživo na listi grupe.    

  Yammer Live indikatori događaja kada koristite Yammer na mobilnim uređajima

  Stranica grupe prikazaće Banner događaj. Izaberite reklamni natpis događaja da biste išli na stranicu događaj.

  Yammer Live reklamni natpis kada koristite Yammer na mobilnim uređajima

Pogledajte događaj uživo kasnije

Kada se događaj uživo završi, ako je vlasnik grupe odlučio da bude dostupan, možete da pogledate snimak i prikažete sve razgovore.

 • Idite u Yammer grupu gde se događaj dogodio i u okviru grupne događajekliknite na događaj. To vas vodi na stranicu događaja.

  Ako osoba koja je kreirala događaj podesi snimak ili natpise, snimanje i natpisi će biti dostupni na vezi sa stranice "događaj".

Odeljak "Događaji" za Yammer Group koji prikazuje događaj uživo

Najčešća pitanja

Q: mogu li da učestvujem u događaju uživo na telefonu?

O: Da. Možete da učestvujete sa Yammer aplikacijom na iOS ili Android telefonu.

P: Šta mogu da uradim da bih dobio najbolje video performanse tokom događaja uživo?

 • Uverite se da imate najnovije ispravke za uređaj ili pregledač kako biste se uverili da imate najnovije performanse i bezbednosne ispravke.

 • Povežite se sa najbržem mogućom mrežom. Ako imate više dostupnih veza, uverite se da je uređaj povezan sa najbržim i najpouzdanim dostupnim. Ako vam VPN veza ne treba da pristupite Yammeru, razmotrite prekid veze iz VPN mreže ako to pruža najdirektniji put za saobraćaj.

P: da li treba da imam omogućenu kolačiće da bi učestvovao u događaju uživo iz pregledača?

O: Da. Morate da imate omogućene kolačiće ili da otvorite novi prozor pregledača.

Više informacija o dozvoljavanju kolačića u aplikaciji Microsoft Edge potražite u članku Microsoft Edge, pregledanje podataka i privatnost

P: Šta da radim ako mi je potrebna pomoć tokom događaja uživo?

Kada se započne događaj uživo, možete da uradite sledeće ako naiđete na probleme:

 • Pokušajte da pristupite događaju koji se nalazi pomoću drugog pregledača ili uređaja. Ako imate problema sa događajem na mobilnom uređaju, pokušajte da pristupite iz pregledača na računaru.

 • Obratite se internoj usluzi help da biste dobili dodatnu pomoć. Ako je vaša organizacija dodala kontakt informacije kancelarije Desk u Office 365, možete da ga pronađete tako što ćete kliknuti na ikonu pomoći u bilo kojoj Office 365 aplikaciji.

  Prilagođena pomoć se pojavljuje na kartici pomoći za Office 365

Takođe pogledajte

Organizovanje događaja uživo u usluzi Yammer Korišćenje pitanja i odgovora u usluzi Yammer

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×