Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Kampanje u Viva Engage su način da se umešate, delite svoj glas i izgradite zajednicu.

Viva Engage nudi dva tipa kampanja. Zvanične kampanje su dostupne svima u organizaciji i podešava ih Microsoft 365 globalni administrator, Engage administrator ili korporativni komunikacija. Kampanje zajednice kreiraju administratori zajednice isključivo za članove zajednice. Saznajte više o kreiranju i učestvovanju u kampanjama zajednice. 

Možete da učestvujete u zvaničnim kampanjama sa bilo kog mesta Viva Engage tako što ćete objaviti verifikovani heš oznaku kampanje.  

Prikaz stranice za sletanje kampanje

Napomena:  Kampanje su Viva Engage Premium funkcija. Učestvovanje u kampanjama zahteva licencu za Viva Suite. Saznajte više o licenciranju ovde.

Otkrijte zvanične kampanje

Heš oznake su sjajan način za otkrivanje zvaničnih kampanja u organizaciji. Svaka objava koja sadrži heš oznaku kampanje pojaviće se na zvaničnoj stranici kampanje i u analitici kampanje.

Zvanične heš oznake kampanje uvek su uz zeleni znak potvrde "verifikovan".

Kampanje možete da otkrijete i putem modula:

  • Aktivne kampanje: Na desnoj strani feeda za kuću, ovaj modul navodi zvanične kampanje u koje možete da učestvujete i pratite.

  • Najvažnije kampanje: Na desnoj strani feeda za kuću, ovaj modul navodi aktivne zvanične kampanje sa najviše pratilaca.

  • Praćene kampanje: Kada pratite kampanju, ovaj modul se pojavljuje na desnoj strani plana radnje radi lakog pristupa stranici kampanje.

Otkrijte više prikazuje sve kampanje u čvorištu kampanja.

Izaberite vezu Otkrijte više u modulu Praćene kampanje ili u modulu Najvažnije kampanje da biste prikazali sve aktivne zvanične kampanje unutar organizacije u čvorištu za otkrivanje kampanje.

Učestvovanje u zvaničnoj kampanji 

Evo nekih načina na koje možete da učestvujete u kampanji: 

  • Objavite ili komentarišite pomoću verifikovanog heš oznake kampanje: Učestvujte u kampanjama sa bilo kog mesta u programu Viva Engage uključivanjem verifikovanog heša kampanje kada objavlјite ili komentarišete u planu radnje ili u zajednicama kojima ste se pridružili.

  • Objavite direktno sa stranice za sletanje kampanje: Kada objavite direktno sa stranice za sletanje zvanične kampanje, izdavač automatski generiše heš oznaku kampanje za vas i vaše objave popunjavaju feed stranice za sletanje kampanje.

Praćenje zvanične kampanje 

Pratite kampanju da biste bili obavešteni o najnovijim aktivnostima. 

Zvanične kampanje se pojavljuju na matičnoj stranici. Da biste pratili ove kampanje, izaberite znak plavog plus (+)pored kampanje.

Pratite kampanju da biste dobili vesti o kampanji u feedu.

Promovisanje zvanične kampanje

Kada pratite zvaničnu kampanju, imate opciju da unapredite kampanju na slici profila i planu radnje.

  • Da biste unapredili kampanju, izaberite stavku Potvrdi u odzivu koji se pojavljuje neposredno nakon pridruživanja kampanji.
    Štek za kampanju se pojavljuje na slici profila svuda u Viva Engage (kao što su razgovori, nitni odgovora i zajednice).

Profil se pojavljuje sa bojama kampanje i heš oznakom kada odaberete da markirate kampanju.

  • Da biste zaustavili promovisanje kampanje, idite na plan radnje i izaberite stavku Ukloni iz modula Kampanja markirate.

Modul se pojavljuje u planu radnje koji vas obaveštava da promovišete kampanju tako što ćete na profil dodati uši.

Napomena: Kada se završi kampanja, dugme za praćenje i podrazumevani izdavač su onemogućeni. I dalje možete da objavljivate sa heš oznakom kampanje i objave će se pojaviti na stranici kampanje.  Ako markirate kampanju, saša i reklamni natpis uklanjaju se sa vašeg profila.

Saznajte više

Podešavanje kampanja u programu Microsoft Viva Engage 

Dodavanje koautora u zvaničnu kampanju

Kampanje zajednice u Viva Engage

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×