Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Kampanje u Viva Engage su način da se umešate, delite glas i gradite zajednicu. Možete da učestvujete u kampanjama sa bilo kog mesta Viva Engage tako što ćete objaviti pomoću verifikovanog heš oznake kampanje.

Prikaz stranice za sletanje kampanje

Napomena: Ova mogućnost zahteva viva licencu za programski paket. Saznajte više o licenciranju ovde.

Otkrivanje kampanja

Otkrijte kampanje putem objava koje sadrže heš oznaku kampanje ili pomoću modula za otkrivanje kampanja u programu Viva Engage. 

  • Modul Aktivne kampanje: Na desnoj strani feeda za matičnu stranicu videćete modul Aktivne kampanje sa trenutnim kampanjama u kojem ćete učestvovati i pratiti.

  • Modul Praćene kampanje: Nakon praćenja kampanje, videćete modul Praćene kampanje na desnoj strani plana radnje radi lakšeg pristupa stranici za sletanje kampanja.

  • Verifikovane heš oznake kampanje 

    • Kampanje možete da otkrijete i tako što ćete izabrati verifikovani heš kampanje u bilo kojoj objavi ili komentaru koji sadrži verifikovanu oznaku potvrde pored heš oznake.

Učestvovanje u kampanjama 

Postoji nekoliko različitih načina na koje možete da učestvujete u kampanji: 

  • Objavite ili komentarišite pomoću verifikovanog heš oznake kampanje: Učestvujte u kampanjama sa bilo kog mesta u programu Viva Engage uključivanjem verifikovanog heša kampanje kada objavlјite ili komentarišete u planu radnje ili u zajednicama kojima ste se pridružili.

  • Objavite direktno sa stranice za sletanje kampanje: Kada objavite direktno sa stranice za sletanje kampanje, izdavač će automatski generisati heš oznaku kampanje za vas i vaše objave će popuniti feed stranice za sletanje kampanje.

Budite informisani

Pratite kampanju da biste bili obavešteni o najnovijim aktivnostima. Kada ga pratite, videćete modul Praćene kampanje u ličnom planu radnje.

  • Pratite kampanje direktno sa ciljne stranice Dugme "Prati".

  • Pratite kampanje tako što ćete izabrati simbol + u odgovarajućim modulima.

Prikaz interfejsa za praćenje aktivnih kampanja

Napomena: Kada se kampanja završi, dugme za praćenje i podrazumevani izdavač će biti onemogućeni. I dalje možete da objavljivate sa heš oznakom kampanje i te objave će se akumulirali na stranici za sletanje kampanje. 

Najčešća pitanja 

Mogu li da kreiram kampanju za heš oznaku koja se već koristi?Ne, kampanje mogu da kreiraju samo globalni administratori, angažovani administratori i korporativni komunikacija. 

Uči više

Delegiranje i konfiguracija publike u programu Viva Engage

Plan radnje u programu Viva Engage

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×