Provera pravopisa pre slanja poruke

U verzijama programa Outlook za računare možete da proverite pravopis u e-poruci u bilo kom trenutku tako što ćete izabrati stavke Redigovanje > Pravopis i gramatika.

Da bi vam komanda „Pravopis i gramatika“ uvek bila pri ruci, možete da je dodate na priručnu traku

Ako ne želite da ručno radite proveru pravopisa za svaku poruku – ili se plašite da biste mogli da zaboravite – možete da podesite Outlook da proverava pravopis umesto vas svaki put.

  1. Izaberite stavke Datoteka > Opcije > Pošta.

  2. U okviru Pisanje poruka potvrdite izbor u polju za potvrdu Proveri pravopis pre svakog slanja.

Provera pravopisa pre svakog slanja

Sada kada kliknete na dugme Pošalji, Outlook automatski proverava pravopis. Ako nema pravopisnih grešaka, program odmah šalje poruku. Ako se predomislite i želite da dodatno uredite poruku, kliknite na dugme Otkaži da biste zaustavili proveru pravopisa, a zatim kliknite na dugme Ne.

Tražite uputstva za proveru pravopisa zaMicrosoft 365 Outlook-Outlook na Vebu ili Outlook.com? Pogledajte proveru pravopisa, gramatike i jasnoжe u Outlook.com i programu Outlook na vebu.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×