Sadržaj
×
Kreiranje i korišćenje ličnih fascikli (Outlook datoteka sa podacima)
Kreiranje i korišćenje ličnih fascikli (Outlook datoteka sa podacima)

Kreiranje i korišćenje ličnih fascikli

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Ako želite da koristite fasciklu za upravljanje e-poštom, trebalo bi da saznate više o ličnim fasciklama. Da biste kreirali jednu, počećete od Outlook datoteke sa podacima.

Kreiranje Outlook datoteke sa podacima (.pst) koja služi za čuvanje informacija

Kad prvi put pokrenete Outlook, automatski se prave potrebne datoteke sa podacima.

Potrebne su ponekad dodatne datoteke sa podacima. Na primer, starije poruke i stavke koje ne koristite redovno mogu arhivirati da biste u Outlook datoteka sa podacima (.pst. Ili, ako je poštansko sanduče na mreži blizu kvotu skladišta, moguće premestiti neke stavke na File(.pst) podataka u programu Outlook.

  1. Izaberite karticu Početak.

  2. U grupi Novo kliknite na dugme Nove stavke, postavite pokazivač na opciju Još stavki, a zatim izaberite stavku Outlook datoteka sa podacima.

  3. U dijalogu Kreiranje ili otvaranje Outlook datoteke sa podacima, u polju Ime datoteke otkucajte ime onako kako želite da se prikazuje u Outlook okno fascikle i kliknite na dugme U redu.

  4. Datoteke sa podacima podrazumevano nisu zaštićene lozinkom. Da biste datoteci sa podacima dodali lozinku, u okviru Lozinka, u okvirima za tekst Lozinka i Verifikujte lozinku otkucajte lozinku koju želite da koristite.

    Ako ste postavili lozinku, morate je uneti svaki put kada se otvori datoteka sa podacima. Na primer, kada Outlook pokrene ili kada otvorite podatke datoteke u Outlook.

    Važno: Microsoft, dobavljač Internet usluga (ISP) ili administrator e-pošte niti imaju pristup lozinki i ne mogu da vam pomognu oporavku sadržaja Outlook podataka File(.pst) ako zaboravite lozinku.

Ako možete da pristupite nalogu e-pošte na više računara ili uređaja, važno je da znate da kada se poruke premeštaju u File(.pst) podataka u programu Outlook, one su dostupne samo na računaru na kojoj je sačuvana datoteka.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×