Uputstva za pakovanje i isporuku Surface uređaja

Pratite ova uputstva za pakovanje i isporuku pre nego što nam pošaljete uređaj. Za dodatne informacije o pravljenju rezervne kopije podataka pre servisiranja pročitajte članak Kako da pripremite Surface za servis.

Pakovanje i isporuka Surface uređaja

Kada budete mogli da spakujete uređaj, pratite ove korake:

 1. Proverite da li ima fizičkih oštećenja. Fizička oštećenja (poput napuklog ekrana) nisu obuhvaćena uslovima Standardne ograničene garancije. Zamena fizičkih oštećenja podrazumeva plaćenu razmenu van garancije osim ako uređaj nije obuhvaćen zaštitom od slučajnih oštećenja.

  Ako dobijemo uređaj koji ima fizička oštećenja, vratićemo vam ga bez servisiranja. Saznajte više o pucanju ekrana ili zameni fizičkih oštećenja na Surface uređajima.

 2. Proverite da li se serijski broj uređaja podudara sa nalogom za servis. Ako pošaljete pogrešan serijski broj, to može dovesti do odlaganja ili otkazivanja zahteva za servis. Pronađite serijski broj na Surface uređaju.

 3. Ako šaljete Surface Book na servis, dostavite i ekran (koji se ponekad naziva „Ostava“) i tastaturu.

 4. Proverite da li ste uklonili sledeće stavke pre slanja, osim ako u uputstvu naloga za servis ne piše drugačije:

  • Surface poklopac za kucanje (kao što je poklopac osetljiv na dodir ili poklopac za kucanje)

  • USB uređaji, kao što su tastatura, miš ili USB fleš disk

  • Memorijska kartica iz konektora za SD karticu

  • Surface napajanje

  • Surface bazna stanica

  • Slušalice, audio adapter i drugi audio kablovi

  • Surface pero

Važno

Možda će vam biti naplaćeni rezervni delovi ili komponente koji nedostaju, uključujući, ali ne ograničavajući se na Solid State Drive (SSD).

Advanced Exchange ili Standard Exchange usluge

Niste sigurni da li imate Advanced Exchange ili Standard Exchange nalog za servis? Prijavite se na account.microsoft.com/devices. Izaberite uređaj sa serijskim brojem da biste videli koju vrstu razmene ima vaša porudžbina. 

Standard Exchange usluga za Surface

 • Nabavite čvrstu kutiju za isporuku. Proverite da li je tvrda i u odličnom stanju, bez rupa, oštećenja, pocepanih delova ili oštećenja u ćoškovima, kao i da su krilca netaknuta. Sa kutije skinite etikete i sve druge oznake isporuke. Za slanje ne treba koristiti originalnu maloprodajnu kutiju.

 • Nemojte koristiti koverte ili postavljene futrole za slanje tablet računara. Uređaj moramo da primimo u čvrstoj kutiji pošto zbog oštećenja nastalih tokom prevoza ispunjavanje uslova za popravku možda više neće važiti.

 • Upakujte uređaj u pucketavu foliju, novine ili neki drugi materijal za pakovanje koji se može reciklirati. Materijali za pakovanje neće biti vraćeni.

 • Zalepite kutiju samolepljivom trakom.

Standard Exchange usluga za Surface pribor

Ako vaš Surface pribor (poput Surface pera ili Surface miša) ima bateriju, uklonite bateriju pre slanja, pošto je možda zamenski uređaj neće imati.

Za više informacija preuzmite PDF uputstva za pakovanje za određeni uređaj. Ako vaš uređaj nije naveden, pratite uputstva iz Standard Exchange usluge u odeljku Surface uređaja.

Važno:

Sačuvajte priznanicu o slanju pošilje i proverite da li ste dobili broj za praćenje paketa. Za slanje ne treba koristiti originalnu maloprodajnu kutiju. Neće vam biti vraćena.

Srodne teme

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×