Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Važno: Dolenavedene funkcije su u pregledu i još nisu dostupne svim klijentima.

Kartica za redigovanje sastanka dostupna je i menadžerima i onima koji nisu menadžeri. Kartica ima dva lica: Sastanci koje ste organizovali; i Sastanci koje prisustvujete. Strana Sastanci koje ste organizovali predstavlja mogućnosti za poboljšanje vremena sastanka za vaše kolege, a na sastancima koje prisustvujete prikazuje mogućnosti za poboljšanje vremena sastanka za sebe.  

Snimak ekrana koji prikazuje karticu za redigovanje sastanka u Viva Insights.

Sastanci koje ste organizovali 

Ova strana kartice prikazuje listu periodičnih velikih ili dugih sastanaka koje ste organizovali. Ovi sastanci će imati najveći uticaj ako napravite čak i malu promenu. Možete da pronađete korisne uvide o grupi sastanaka na osnovu prethodnih sastanaka u grupi ili možete da pregledate ili uredite sastanak. 

Uvidi na sastanke 

Izaberite red za sastanak da biste videli više informacija o uvidima. Ovi uvidi mogu da vam pomognu da poboljšate ili unapredite sastanak, uključujući povratne informacije iz ankete o efikasnosti sastanka, stope rsVP odgovora, istorijska multitasking i kasnija pridruživanja i osnovne atribute samog sastanka, kao što su da li je to veoma veliki sastanak, prekida period bez obaveštenja o obaveznim pozvanim osobama ili predstavlja grupu za starije vrednosti koju treba ponovo proceniti. 

Pregled sastanaka 

Sastanci podrazumevano počinju statusom "nije redigovano". Ako je sastanak već podešen na željeni način, izaberite stavku Označi kao redigovano. Kada se kartica osveži, sastanci sa redigovanim statusom sortiraće se ispod stavke Ne rediguj sastanke, što će dati prostor za sastanke na koje treba da obratite pažnju.  

Dok pravite promene na sastancima ili birate stavku Označi kao redigovano , rezime vremena sastanka potrebnog redigovanja na vrhu kartice će se smanjiti. Ova vrednost može da se prikaže kao časovi ili valuta i možete da konfigurišete stopu konverzije u postavkama. Konverzija u valutu ne koristi informacije o plaćanju pojedinca ili grupe. 

Uređivanje sastanaka 

Postoji nekoliko načina za uređivanje sastanaka. Možete da otkažete sastanak, smanjite učestalost ili skratite sastanak. Kartica za redigovanje sastanka nudi pametne opcije za skraćivanje ili ređi sastanak na osnovu trenutnih postavki sastanka. Takođe možete otvoriti poziv za sastanak da biste prilagodili pozvane osobe, dodali dnevni red ili unesli druge promene. 

Sastanci na koje prisustvujete 

Ova strana kartice prikazuje listu velikih ili dugih sastanaka koje niste odbili. Uvidi za ove sastanke mogu da vam pomognu da odlučite da li sastanak dobro koristi vreme ili da li pruža mogućnost da prisustvujete asinhrono ili da ga nadoknadite kasnije. Sastanak možete označiti kao redigovan, odbiti ili pratiti sastanak sa kartice. 

Praćenje sastanaka 

Praćenje sastanka je koristan izbor za RSVP kada nije moguće prisustvovati sastanku u realnom vremenu, ali i dalje želite da ostanete u toku i kažete organizatoru da vas zanima sadržaj sastanka. RsVPing kao "Praćenje" označiće vreme u kalendaru kao slobodno, ali i dalje imate pristup ćaskanju, snimanju i beleškama sa sastanka. Takođe će obavestiti organizatora da pratite sastanak i pružiti organizatoru korisna guranja – kao što je podsetnik da možda želi da snimi sesiju.  

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×