Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Uz obrazovne ustanove Uvidi Premium da vidite podatke o napretku čitanja na nivou razreda, u školi ili čak u celoj oblastima kako biste identifikovali pismene vođe i oblasti kojima je potrebna podrška.  

Važno: Insights Premium za obrazovanje je plaćena nadogradnja koja čelnicima obrazovanja pruža prikaz organizacionog nivoa Insights za obrazovanje podataka. Da biste nadogradili organizaciju Insights Premium za obrazovanje, obratite se menadžeru Microsoft naloga ili popunite ovaj obrazac.

 1. U aplikaciji Uvidi.  Ako ga već niste instalirali, izaberite dugme ... i potražite ovu Uvidi, a zatim zakačite aplikaciju za buduću upotrebu.Uvidi logotip aplikacije

 2. Izaberite Vaši razredi da biste prebacili prikaz na Vaše organizacije.

  selecting your classes to switch to your organizations
 3. Odavde možete da izaberete vezu Tok čitanja za bilo koju od organizacija koje su vam dostupne ili da biste za sve organizacije dobili potpuni pregled. 

snimak ekrana unosa table toka čitanja sa Uvidi Premium pregleda na tabli pregleda

Filtriranje podataka

Snimak ekrana dostupnih filtera, uključujući nivo ocene, žanr, nivo čitanja i vremenski okvir

Izveštaj podrazumevano odražava sve studente, sve zadatke, poslednjih 28 dana. Izaberite Dropdown button da biste prikazali sve opcije u svakom filteru.

 • Filter nivoa ocene: suzite podatke na određene nivoe ocene tako što će izabrati sve nivoe ocena, a zatim proveravati željene ocene. 

 • Filter za genre: izaberite žanr da biste saznali više o performansama studenata na osnovu izmišljenja ili nefiksanih pasija.

 • Filter nivoa čitanja: Izaberite nivo čitanja da biste prikazali kako su studenti izvršavali na tom nivou.

 • Filter vremena: izaberite stavku Poslednjih 28 dana da biste otvorili padajuću meni sa dodatnim opcijama vremenskog okvira.

  • Izaberite stavku Prilagođeni opseg da biste uneli svoje datume za vremenski okvir koji može da počinje od samog početka kao kreiranje razreda.

Čitanje podataka

Istražite podatke o napretku čitanja u svim organizacijama u Insights Premium za obrazovanje. Dashboard će početi od najšireg prikaza za koji imate dozvole (okrug, škola, nivo ocene itd.), a biranjem bilo koje organizacione jedinice možete dublje da pretražujete, sve do pojedinačnog nivoa studenta. Na nivou razreda dostupnije su specifičnije metrike, kao što su izazovne reči i ispravne reči u minutu. 

Prosečna tačnost čitanja

Iznad trakastog grafikona bilo kog nivoa organizacije za detaljnu analizi tipova grešaka i broja pojavljivanja. 

screenshot of KPIs and accuracy graphs

Prosečan broj zadataka toka čitanja po studentu

Pogledajte koliko često nastavnici dodeljuju zadatke u toku čitanja. Možete da izaberete bilo koju organizaciju da biste dublje ušli u izveštaje te organizacije. 

snimak ekrana prosečnog broja zadataka toka čitanja po studentu u različitim organizacijama. the mouse has clicked primary schools which shows a link to drill down for more detaljnije information.

Procenat studenata koji koriste tok čitanja

Pogledajte koliko studenata u bilo kojoj organizaciji koristi tok čitanja. Izborom organizacije možete da vidite poređenje sa svim organizacijama koje imaju pregled. Iznad bilo koje tačke podataka za detaljnije podatke. 

snimak ekrana procenta studenata koji koristi graf toka čitanja koji poredi izabranu organizaciju sa svim organizacijama

Saveti radnji koristeći izveštaj sa podacima o toku čitanja:

Podstaknite nastavnike da uspostave osnovne linije:

Tečnost čitanja obično je zanimljiva za osnovne škole, ali veliki broj studenata upisuju u srednju i srednju školu bez tečnosti da bi bili uspešni sa tekstovima na nivou ocene. Podrška studentima da razumeju to što podstiče nastavnike da procene tečnost čitanja osnovnih podataka svojih studenata. Ovo vam može pomoći da identifikujete praznine u rečniku i dekodirate veštine, kao i da pomognete nastavnicima da obezbede odgovarajuću prevaru za rast svojih studenata – kao i da dokažete njihovu efikasnost kao predavači. 

Koristite tok čitanja za pasuse predmeta:

Predlagači mogu mnogo da nauče od mogućnosti studenata da čitaju na ovaj ili načinad dodeljeni pasus. Korišćenjem toka čitanja u temama kao što je istorija ili nauka, predradnici mogu da steku uoče koje studente u pozadini možda nedostaje. 

Saznajte više

Prikaz podataka o toku čitanja u Uvidi

Get started with Reading Progress in Teams

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

PRIDRUŽITE SE MICROSOFT 365 INSAJDERIMA >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×