Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Upozorenje: Moraćete da se odjavite sa naloga na kraju ovoga da biste izvršili promenu, pa se uverite da ste sačuvali sve što ste uradili pre nego što počnete.

  1. Izaberite Start , izaberite Postavke > naloge > Vaše informacije.  

  2. Izaberite stavku Prijavite se pomoću lokalnog naloga umesto toga.

  3. Otkucajte korisničko ime, lozinku i savet za lozinku za novi nalog. Korisničko ime mora da se razlikuje od ostalih imena na uređaju.

    Napomena: Ako koristite program Windows 10 verziji 1803, možete da dodate bezbednosna pitanja – umesto saveta – na lokalni nalog kako bi vam pomogla da poništite lozinku u slučaju da je zaboravite. Proverite svoju verziju programa Windows 10

  4. Kliknite na dugme Dalje, a zatim izaberite stavku Odjavi se i završi. Prijavite se ponovo pomoću novog lokalnog naloga.

  5. Ako niste dodali bezbednosna pitanja koja će vam pomoći da poništite lozinku, preporučuje se da kreirate disk za poništavanje lozinke. Ako to ne uradite, a zatim zaboravite lozinku, nećete moći da je oporavite.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×